Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Basisorthopedagoog/basispsycholoog Kinderrevalidatie

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor locatie Venlo VieCuri en Kindcentrum Ulingshof per direct op zoek naar een

Basisorthopedagoog/basispsycholoog Kinderrevalidatie 16 uur per week

Wat ga je doen? Je werkt op onze ziekenhuislocatie in Venlo en Kindcentrum Ulingshof waar je kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar tegenkomt met medische en/of motorische problematiek. Je basisteam bestaat uit 20 enthousiaste en deskundige collega’s die deel uitmaken van een interdisciplinair kinderrevalidatie team. Je hebt een afwisselende werkweek waarin jij je bezighoudt met psychodiagnostisch onderzoek (m.b.t. gedrag, sociaal-emotionele ontwikkeling en cognitief functioneren), observaties, individuele behandeling, ouderbegeleiding, leerkrachtondersteuning en overleg met collega’s van verschillende disciplines. Je draagt verantwoordelijkheid voor processen waarin je zelf de richtlijnen mee mag bepalen, afgestemd op de patiënt, en krijgt mogelijkheden om je in verschillende methodieken te verdiepen.

Wie zoeken wij? Ben jij orthopedagoog of psycholoog? Heb jij affiniteit met kinderen en jongeren met een lichamelijke of medische aandoening? Beschik jij over de creativiteit om behandelmethodieken aan te passen waar nodig aan de beperkingen van een kind? Beschik jij daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden en een ondernemende, inspirerende en leergierige houding? Dan zoeken wij jou!

Werken bij Adelante is niet alledaags en in één zin te omschrijven. Ons werk heeft te maken met doorgaan, niet opgeven. We focussen ons op de mogelijkheden en kansen van onze doelgroep. Door een combinatie van interdisciplinaire samenwerking en professionele zelfstandigheid helpen wij onze cliënten vooruit. Jouw talenten, kennis en vaardigheden kun je inzetten in een inspirerende werkomgeving, die ruimte biedt aan creativiteit en waarin er aandacht is voor verdere professionele ontwikkeling.

Wat mag jij van ons verwachten? -     Bij Adelante maak je echt het verschil in het leven van de cliënt.

-     Een aanstelling voor onbepaalde tijd.

-     Een salaris van minimaal € 3.389, - en maximaal € 4.964, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

-     Voordelig sporten via BenVitaal.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 37 of 38.

Nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anke Probst, Clustermanager, via +31 6 12874945 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via +31 45 528 2262 of WhatsApp +31 6 82580677.

Goed om te weten! Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.