Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Orthodidactisch medewerker

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor Adelante Audiologie & Communicatie op zoek naar een enthousiaste

Orthodidactisch medewerker

24 uur per week

Wat ga je doen?

Je start op onze locatie in Blerick. Je werkt in een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng. Je verricht (ortho)didactisch onderzoek bij kinderen op het gebied van lezen en spellen, formuleert voorstellen en adviezen op het gebied van taal, lezen en spellen. Je legt contacten met of verwijst cliënten naar geëigende externe instanties en bemiddelt daarbij indien nodig. Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit, waaronder het vastleggen van onderzoeksresultaten in verslagen. Je onderhoudt in- en externe contacten met collega’s, verwijzers en verwijzende instanties, neemt deel aan themagerichte werkgroepen en levert een bijdrage aan kwaliteit- en beleidsontwikkeling.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding Leraar Basisonderwijs (HBO) plus aanvullende opleiding Remedial Teaching en/of Speciaal Onderwijs en/of dyslexiespecialist.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een relevante setting.
  • Je hebt ervaring in (ortho)didactisch onderzoek bij kinderen en jongeren op het gebied van lezen en spellen.
  • Je hebt interesse in het werken met kinderen met luisterproblemen en/of lees-spellingproblemen.
  • Je hebt kennis van de nieuwste onderwijsontwikkelingen, van de aanpak van lees-spellingproblemen en het omgaan met dyslexie.
  • Je bent een communicatieve teamspeler die de eigen werkzaamheden goed organiseert en graag van toegevoegde waarde is in een interdisciplinair team.

Wat mag jij van ons verwachten?

-     Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt!

-     Een vast contract.

-     Een salaris van minimaal € 2.798,- en maximaal € 4.111,- bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.

-     Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

-     Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.

Bied jij cliënten een luisterend oor?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 6 oktober hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

De gesprekken zullen gepland worden op 14 oktober 2020 in de middag.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact op met Yvonne Cuijpers, GZ psycholoog, via +31 45 528 3355 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag verder via +31 45 528 2262.

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck kunnen maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.