Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Verzorgende IG Klinische Revalidatie

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Venlo

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

De Zorggroep gaat in samenwerking met Adelante een klinische revalidatie afdeling opstarten en jij kunt daar deel van uitmaken! Enthousiast? Lees dan vooral verder!

Verzorgende IG minimaal 24 uur per week

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag binnen een nieuw concept in de regio Venlo. Revalidanten kunnen gebruik maken van de klinisch medisch specialistische revalidatiezorg en klinisch geriatrische revalidatiezorg, ongeacht hun leeftijd. Er wordt gekeken naar wat de meest passende zorg is voor de revalidant en hij/zij wordt vervolgens behandeld door professionals van zowel De Zorggroep als Adelante. Op die manier komen de voordelen en expertise van beide organisaties samen en kan er tijdens de behandeling continu de juiste zorg geboden worden. Dat is nog eens maatwerk!

Waar jij je vooral voor inzet is het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven. Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verzorgende IG actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Als spil in de uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten voer je de juiste gesprekken en ben je een kei in communicatie. Dat maakt jouw werk lekker dynamisch!


Wie zoeken wij? Jij weet de balans te vinden tussen “zorgen voor” en “zorgen met je handen op je rug”; juist in een revalidatietraject is dit cruciaal! Soms stimuleer je mensen om net dat stukje verder te lopen, andere momenten weet je dat iemand te snel gaat en moet je hem of haar juist afremmen. Met jouw empathie zit het dus wel goed. Verder ben je een echte teamspeler, samen gaan jullie voor het optimale resultaat tijdens de revalidatie en daar krijg je energie van! Je bent sterk in organiseren, hebt een goede luisterhouding en houdt van het dynamische werk in de revalidatiezorg. Het kan soms een echte uitdaging zijn om het juiste traject uit te stippelen, maar met jouw flexibiliteit en creativiteit, en die van jouw collega’s, komt het altijd in orde.

Je bent een:

-         Gediplomeerd Verzorgende IG

-         Verzorgende IG met kennis van/ervaring met revalidatie en het revalidatie klimaat

Wat mag jij van ons verwachten? -      Je werkt in een klein, persoonlijk team met collega’s van zowel De Zorggroep als Adelante.

-      Een aanstelling voor onbepaalde tijd.

-      Een salaris van maximaal € 2.845,21, - bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO VVT.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met De Zorggroep. Via deze link: Verzorgende IG Klinische Revalidatie Venlo - Werken bij De Zorggroep