Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Beleidsontwikkelaar Leefbaarheid (28-36 uur)

Werkgever:Antares
Plaats:Tegelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Antares is een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim zestig collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen. We bieden een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen met onze huurders en partners zorgen we voor een leefbare woonomgeving. Elke dag werken we samen aan woongeluk door de klantbeleving centraal te stellen in alles wat we doen. De kernwaarden authentiek, dichtbij en verbonden vormen ons DNA en verbinden ons met elkaar. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze website: www.thuisbijantares.nl

Ter versterking van ons klantteam zoeken wij een:

Beleidsontwikkelaar leefbaarheid (28 – 36 uur)

Die onze strategische leefbaarheidsambities ontwikkelt en vertaalt naar succesvolle acties

Jouw team

Als beleidsontwikkelaar leefbaarheid maak je deel uit van het Klantteam. Dit team bestaat uit 40 medewerkers en kent een grote diversiteit aan functies. De meesten zijn uitvoerend in de wijk actief (incasso, leefbaarheid, verhuur, klantenservice en onderhoud), anderen leiden projecten of maken beleid ter verbetering van onze dienstverlening. Allemaal gedreven medewerkers die iedere dag hun steentje bijdragen aan het vergroten van het woongeluk van onze klant.

Jouw werk

Als een sterke netwerker en verbinder bouw jij samen met collega’s en externe partners (gemeente, politie, veiligheidsregio, andere corporaties et cetera) aan het verder verbeteren van de leefbaarheid in onze wijken. Daarvoor ben je onderzoekend aanwezig in de wijk en ben je een actieve partner in je netwerk. Jij bent onze expert op het thema leefbaarheid en op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op dit gebied. Ook zorg jij ervoor dat de aandacht voor leefbaarheid breed is ingebed in onze organisatie. Je ontwikkelt en implementeert een gedragen en effectief beleid en ziet toe op de realisatie hiervan. Je coacht in deze context de zes operationele collega’s van leefbaarheid en adviseert het MT over strategische leefbaarheidsvraagstukken en actuele ontwikkelingen.

Jouw profiel

In deze functie is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van de rol van corporaties bij het bouwen aan ‘leefbare wijken’, dat je deze visie en bijbehorende ambities goed kunt vertalen naar beleid en acties en dat je een sterk netwerk bouwt om dit samen te realiseren. Inspireert dit jou en herken jij je daarnaast in de volgende profielschets?

  • Hbo+ werk- en denkniveau
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met leefbaarheid op strategisch niveau
  • Uitblinker in samenwerken en netwerken
  • Goede balans tussen abstract en pragmatisch denkvermogen
  • Goed ontwikkelde coach- en adviesvaardigheden
  • Midden in de maatschappij met een zakelijke blik
  • Kennis van / affiniteit met het werken binnen een woningcorporatie.

Laten we dan snel met elkaar kennismaken!

Ons aanbod

Jij werkt nauw samen met collega’s en partners in een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarnaast is er alle ruimte voor persoonlijke en professionele groei in een platte, klantgerichte en tíkkeltje eigenwijze organisatie met een informeel karakter en toffe collega’s. Kom zelf maar ervaren!

Wat hebben wij nog meer te bieden?

Deze functie is ingeschaald in salarisschaal J: € 3.876 - € 5.235 op basis van een 36 uurs werkweek en cao Woondiensten 2022. Het salaris wordt afgestemd op jouw ervaring en jaarlijks aangevuld met een loopbaanbudget (€ 900 o.b.v. 36 uur), een vitaliteitsbudget (€ 250) en een eindejaarsuitkering van 3% bij het behalen van de teamdoelen.

Informeren en solliciteren

Hebben wij hetzelfde DNA? Word je nieuwsgierig naar wie wij zijn? Laten we dan eens kennismaken! Laat in je sollicitatie zien waarom we voor jou moeten kiezen. Je kunt je motivatie en cv sturen naar: personeelszaken@thuisbijantares.nl o.v.v. ‘beleidsontwikkelaar leefbaarheid’. Voor eventuele vragen over deze boeiende functie kun je contact opnemen met Gé Faessen (manager Klantteam) via g.faessen@thuisbijantares.nl of (085) 485 9980.

Een VOG en een assessment maken deel uit van de procedure.

Reageren kan zolang de vacature open staat op onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.