Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinator Leefbaarheid (24-36 uur)

Werkgever:Antares
Plaats:Tegelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Antares is een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim zestig collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen. We bieden een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen met onze huurders en partners zorgen we voor een leefbare woonomgeving. Elke dag werken we samen aan woongeluk door de klantbeleving centraal te stellen in alles wat we doen. De kernwaarden dichtbij, verbonden en authentiek vormen ons DNA en verbinden ons met elkaar. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze website: www.thuisbijantares.nl

In het ondernemingsplan heeft Antares ‘leefbaarheid’ aangewezen tot een van de belangrijkste speerpunten voor de komende jaren. Daarom wordt het team versterkt en uitgebreid en zijn we op zoek naar een:

Coördinator Leefbaarheid (24-36 uur)

..die projectmatig de leefbaarheid in de wijk verbetert

Jouw team

Als coördinator leefbaarheid maak je deel uit van een van de twee wijkteams van Antares. Samen met de medewerker zware overlast (multiproblematiek) en de buurtbeheerder vorm je het leefbaarheidsteam. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager Klantteam.

Jouw werk

Waar jij je dagelijks voor inzet:

Wijkgericht werken

Je bent frequent in de wijk aanwezig en hebt regelmatig contact met onze huurders. Ook ken je alle netwerkpartners die in de wijk actief zijn en zij kennen jou. Zo weet je wat er speelt én wat er nodig is om de leefbaarheid verder te verbeteren. Je pakt deze uitdagingen vooral projectmatig op, in samenwerking met huurders en netwerkpartners. Je evalueert de eigen projecten, maar trekt ook lering uit andere projecten in vergelijkbare wijken.

Structurele overlast

Ook pak je zelfstandig structurele overlastsituaties op. Je houdt hierbij rekening met de situatie van de betreffende huurder maar ook met de belangen van de omwonenden en die van Antares. In enkele gevallen werk je samen met de jurist of draag je het dossier over aan je collega zware overlast. Uiteraard stem je zo nodig ook af met netwerkpartners zoals boa’s, wijkagenten of zorgpartijen.

Begeleiding toezichthouders

In jouw werkgebied begeleid/coach je zo’n 20 toezichthouders (toezichthouders zijn huurders die in het complex wonen en ‘een oogje in het zeil houden’). Je bespreekt actuele thema’s met ze en biedt ze handvatten of voorziet ze van feedback waardoor ze hun vaardigheden steeds verder verbeteren.

Algemene bijdrage

Daarnaast lever je actief een bijdrage aan organisatiebrede of teamprojecten om continu verbeteringen door te voeren binnen Antares.

Jouw eigenschappen

Spreekt dit werk jou aan? Dan is het handig dat jij je herkent in de volgende beschrijving. Je bent:

  • Een verbinder die sterk is het samenbrengen van mensen, ondanks hun verschillen;
  • Een ondernemer die steeds weer nieuwe kansen ziet om de leefbaarheid te verbeteren;
  • Een betrouwbaar persoon die afspraken nauwkeurig vastlegt en nakomt;
  • Een projectleider die als geen ander weet hoe je een project initieert én succesvol afrondt;
  • Een professional met minimaal een afgeronde hbo-opleiding die zich thuis voelt bij Antares, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar ‘samen werken aan woongeluk’ centraal staat.
Ons aanbod

Wij bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei in een vooruitstrevende, klantgerichte én tikkeltje eigenwijze organisatie met een informeel karakter. Daarnaast bieden wij een salaris conform de cao Woondiensten, afgestemd op jouw ervaring, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 3% bij het behalen van de teamdoelen.

Informeren en solliciteren

Hebben wij je interesse gewekt? Ben jij de collega die wij zoeken? Overtuig ons door je motivatie en cv te sturen naar: personeelszaken@thuisbijantares.nl o.v.v. ‘Coördinator Leefbaarheid’. Voor eventuele vragen over deze boeiende functie kun je contact opnemen met de manager Klantteam Gé Faessen via g.faessen@thuisbijantares.nl of tel:(085) 485 99 80

Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Reageren kan zolang de vacature open staat op onze eigen website

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs