Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Klant Service Centrum

Werkgever:Antares
Plaats:Tegelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Antares is een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim zestig collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen. Woningen bouwen, verhuren, onderhouden en daarmee tevreden klanten bedienen; dat is onze kerntaak. Daarbij dragen wij tevens zorg voor een goed leefklimaat in de directe omgeving. Onze zes kernwaarden klantgericht, betrokken, ontwikkel- en resultaatgericht, respectvol en sterk in samenwerken vormen ons ‘DNA’ en zijn het uitgangspunt van ons dagelijks handelen. Met collega’s, partners én klanten werken wij elke dag samen aan woongeluk. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze website: www.thuisbijantares.nl

Ter versterking van onze wijkteams zoeken wij per direct een:

Medewerker Klant Service Centrum

…die geen vraag te gek vindt en de klantverwachting in ieder contact overtreft!

12 uur per week vast en daarnaast flexibel inzetbaar

De medewerker KSC Antares hecht grote waarde aan een hoge klanttevredenheid. Als Medewerker KSC speel je hierin een belangrijke rol. Je bent veelal het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot de meest uiteenlopende vragen. Je bent verantwoordelijk voor het correct en op een klantvriendelijke manier aannemen én afhandelen van deze vragen. Dit doe je vooral telefonisch, maar onze klanten stellen ook vragen via e-mail, chat of aan de balie bij Antares. Als Medewerker KSC heb je een vaste basis van 12 uur per week in het wijkteam ‘Venlo-Blerick’ en ben je daarnaast op momenten van onderbezetting flexibel inzetbaar in onze beide wijkteams.

Het wijkteam

De wijkteams hebben dagelijks contact met de klant. Samen met zo’n 25 collega’s van onder andere Klantenservice, Leefbaarheid, Verhuur, Technisch beheer en Incasso ben jij hét visitekaartje van Antares. Ons doel is om maximaal bij te dragen aan de klanttevredenheid en het woongeluk in de wijk, dát geeft ons energie!

De ideale kandidaat

De ideale kandidaat is flexibel inzetbaar bij bezettingsproblemen, zoals gedurende vakanties of langdurige afwezigheid van de collega’s van de Klantenservice. Je bent een positieve, gedreven professional die elke klant met een glimlach te woord staat. Competenties die jou beschrijven:

  • Je bent professioneel, klantgericht en je bedenkt telkens hoe iets beter kan;
  • Je weet jezelf mondeling en schriftelijk uitstekend uit te drukken;
  • Je neemt graag het initiatief;
  • Je werkt zelfstandig maar je kunt ook goed samenwerken met andere disciplines;
  • Je bent leergierig en stelt regelmatig de ‘waarom’-vraag;
  • Je weet hoe je feedback geeft en je wilt ook graag feedback ontvangen;
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en prioriteiten.

Daarnaast beschik je minimaal over een afgeronde mbo-opleiding en enige jaren ervaring op een helpdesk, in een callcenter of heb je op een andere manier ervaring opgedaan in het bedienen van klanten via diverse media.

Wat mag jij van ons verwachten?

Je gaat werken in een vooruitstrevende, klantgerichte organisatie met een informeel karakter. We vinden de ontwikkeling van de organisatie én van de medewerker erg belangrijk en bieden daarvoor ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Wij bieden daarnaast een salaris conform cao Woondiensten (functieschaal F) afgestemd op je ervaring en een voorwaardelijke eindejaarsuitkering van 3%. Maar bovenal is het ‘gewoon’ een hele mooie organisatie met toffe collega’s en een goede sfeer! Het contract bestaat uit 12 garantie-uren (vast rooster van drie dagdelen) en 20-24 flexibel inzetbare uren. Je wordt bij afwezigheid van collega’s van het Klant Service Centrum ingezet. Dit kan voor een korte of langere periode zijn. Je rooster wordt periodiek opgesteld en tijdig met je gedeeld.

Hebben we een match?

Heb jij bovenstaande kennis en ervaring én heb jij hetzelfde DNA? Wacht dan niet langer en reageer! Overtuig ons dat we voor jou moeten kiezen en mail je motivatiebrief en CV naar: personeelszaken@thuisbijantares.nl o.v.v. ‘Medewerker KSC’. Reageren mag zolang de vacature open staat op onze eigen website.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze afwisselende functie, neem dan contact op met personeelszaken: (077) 373 36 66 of mail ons: personeelszaken@thuisbijantares.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.