Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Servicekosten (32-36 uur)

Werkgever:Antares
Plaats:Tegelen

Antares is een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim zestig collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen. We bieden een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen met onze huurders en partners zorgen we voor een leefbare woonomgeving. Elke dag werken we samen aan woongeluk door de klantbeleving centraal te stellen in alles wat we doen. De kernwaarden authentiek, dichtbij en verbonden vormen ons DNA en verbinden ons met elkaar. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze website: www.thuisbijantares.nl Wij zoeken per direct een:

Medewerker Servicekosten (32-36 uur)

Een klantgerichte administratieve duizendpoot, die geen detail ontgaat

Jouw team

Je werkt met vier andere collega’s samen in het team Financiën. Ieder heeft zijn eigen specialisme. Financiën maakt deel uit van het overkoepelende team Bedrijfsvoering waarin alle ondersteunende diensten zijn ondergebracht. Jouw direct leidinggevende is de manager Bedrijfsvoering.

Jouw werkzaamheden

Jij zorgt er met name voor dat het hele proces van de servicekosten voor alle complexen soepel en correct verloopt en dat de servicekosten tijdig en correct zijn vastgesteld, verwerkt en afgerekend. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van de juiste input voor onder andere de begroting en jaarrekening en zorg jij dat de facturatie aan derden tijdig wordt verwerkt. Ook verricht je diverse werkzaamheden op het gebied van financiële administratie, debiteurenadministratie en huuradministratie. En bereid je de betalingen voor die namens Antares worden verricht via de bank.

Jouw profiel

In deze functie is het belangrijk dat je gemakkelijk contact legt met collega’s en leveranciers, gericht op de samenwerking en het uitwisselen van informatie voor de werkzaamheden. Daarnaast is het ook belangrijk dat je:

  • Nauwkeurig bent en consequent let op details
  • Je werkzaamheden op een systematische wijze opzet en daarbij de juiste prioriteiten stelt
  • Met een analytische blik naar de beschikbare informatie kijkt en hieruit de juiste conclusies weet te trekken.
Waar zijn wij daarnaast nog naar op zoek?
  • Een mbo-werk- en denkniveau aangevuld met specifiek op de functie-inhoud afgestemde opleidingen/cursussen
  • Ervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld medewerker financiële administratie)
  • Kennis van of in ieder geval affiniteit met het werken binnen een woningcorporatie.
Ons aanbod

Jij werkt nauw samen met collega's maar bent eigenaar van jouw verantwoordelijkheden. Je krijgt daarbij de benodigde vrijheid en ondersteuning. Daarnaast is er ruimte voor groei in een platte, klantgerichte én tikkeltje eigenwijze organisatie met een informeel karakter en toffe collega’s. Kom zelf maar ervaren!

Wat hebben wij nog meer te bieden?

Deze functie is ingeschaald in salarisschaal G: €3.022-€3.700 op basis van een 36 uurs werkweek en cao Woondiensten 2022. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw ervaring en aangevuld met een loopbaanbudget (€ 900 o.b.v. 36 uur), een vitaliteitsbudget (€ 250) en een eindejaarsuitkering van 3% bij het behalen van de teamdoelen.

Informeren en solliciteren

Herken jij je in dit profiel en word je nieuwsgierig naar wie wij zijn? Laten we dan eens kennismaken! Stuur je motivatiebrief en cv naar: personeelszaken@thuisbijantares.nl o.v.v. ‘Medewerker servicekosten’. Voor eventuele vragen over deze leuke functie kun je contact opnemen met manager Bedrijfsvoering Tom Eikenboom via t.eikenboom@thuisbijantares.nl of (085) 485 99 82 Een VOG en een assessment maken standaard deel uit van onze selectieprocedure. Reageren kan zolang de vacature open staat op onze eigen website. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.