Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Wijkbeheerder

Werkgever:Antares
Plaats:Tegelen

Antares gaat de komende jaren extra investeren in leefbare buurten en wijken. Om dit mogelijk te maken zoeken we twee extra collega's wijkbeheer.

Wijkbeheerder (24-32 uur)

Een professional die de wijk en haar bewoners écht kent!

Jij:

 • Gelooft in ‘prettig wonen doen we samen’
 • Weet wat er in de wijk speelt en leeft
 • Investeert als verbinder proactief in goed contact met huurders en netwerkpartners
 • Bent hard op de inhoud en zacht op de relatie en je communiceert helder en duidelijk
 • Wordt als professional blij van de vrijheid, maar ook van de verantwoordelijkheid die het werk met zich meebrengt
 • Hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau
 • Hebt bij voorkeur ervaring in vergelijkbare werkzaamheden

Jouw werk

Bewoners voelen zich pas écht thuis in een leefbare buurt of wijk. Als wijkbeheerder speel je hierin een belangrijke rol. De wijk en haar inwoners (met name onze huurders) kennen voor jou geen geheimen. Je bent dagelijks in de wijk en je hebt daarbij veel contact met onze huurders en met netwerkpartners. We zetten proactief in op sociale verbinding. Dat geeft ons en onze bewoners energie!

Maar soms moet je onze leefregels uitleggen…als huurders zich hier niet aan houden, spreek jij ze erop aan. Daarvoor moet je stevig in je schoenen staan en goed kunnen communiceren, verbinden én grenzen durven stellen. Je pakt ook zelfstandig lichte overlastsituaties op. Hierbij hou je rekening met de situatie van de betreffende huurder, maar ook met de belangen van de omwonenden en die van Antares. Uiteraard stem je zo nodig af met je collega’s of netwerkpartners (zoals boa’s, opbouwwerkers, wijkagenten of zorgverleners).

Wij bieden jou:

 • Een platte, klantgerichte en tíkkeltje eigenwijze organisatie
 • Betekenisvol werk in een dynamische sector
 • Een salaris conform cao Woondiensten, afgestemd op jouw ervaring (schaal G: € 3.405–€ 4.278 bij 36 uur per week)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een sportbudget (€ 250 per jaar) en een eindejaarsuitkering van 4%
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden, zoals een loopbaanbudget (€ 900 per jaar bij 36 uur per week)
 • Een mobiele telefoon en een laptop
 • En last but not least: een actieve personeelsvereniging!
Jouw team

Je maakt deel uit van één van de twee wijkteams (Venlo-Blerick of Tegelen-Peel en Maas). Ieder wijkteam bestaat uit ongeveer 16 professionals van verschillende vakgebieden (klantenservice, verhuur, incasso, onderhoud, technisch beheer en leefbaarheid). Het wijkteam heeft dagelijks contact met de klant. Samen zijn jullie hét visitekaartje van Antares. Ons doel is om maximaal bij te dragen aan het woongeluk van onze huidige, maar ook van onze toekomstige klanten.

Binnen het vakgebied Leefbaarheid werken straks (met jou en de tweede nieuwe collega erbij) 9 collega’s: 4 wijkbeheerders, 2 coördinatoren leefbaarheid, 2 coördinatoren woonoverlast en 1 beleidsontwikkelaar leefbaarheid.

Over ons

Antares is een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim zestig collega’s. Ons kantoor is gevestigd in Venlo, stadsdeel Tegelen. We bieden een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen met onze huurders en partners zorgen we voor een leefbare woonomgeving.

Elke dag werken we samen aan woongeluk door de klantbeleving centraal te stellen in alles wat we doen. De kernwaarden authentiek, dichtbij en verbonden vormen ons DNA en verbinden ons met elkaar. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Kijk dan eens op onze website www.thuisbijantares.nl

Hebben we een match?

Herken jij je in het profiel en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan je cv en motivatie naar: personeelszaken@thuisbijantares.nl o.v.v. ‘Wijkbeheerder’.

Een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) en een assessment maken deel uit van de procedure.

Reageren kan zolang de vacature open staat op onze eigen website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Hoe gaat solliciteren bij Antares in zijn werk?
 • We beoordelen alle sollicitatiesen nodigen kandidaten uit die we graag willen spreken.
 • Hebben we tijdens het kennismakingsgesprek een goed gevoel? Dan volgt een tweede gesprek en eventueel een meeloopmoment.
 • Als jij en wij allebei positief zijn, bespreken we de arbeidsvoorwaarden. Zijn we eruit? Gefeliciteerd, jij wordt onze nieuwe collega!