Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Wave Planner

Werkgever:Arvato Services
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wave Planner

Houd jij ervan om dagelijks analytisch uitgedaagd te worden?

Arvato breid uit zowel qua warehouse oppervlakte en interne ontwikkelingen als in medewerker aantallen. Ter uitbreiding van onze groeiende operatie, zijn wij op zoek naar een Wave planner in Venlo die fulltime beschikbaar is. De verantwoordelijkheid binnen dit team ligt in het up-to-date en nauwkeurig beheren van de voorraad en benodigde middelen voor de operatie en jouw klant. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden, het draaien van vroege en late diensten behoort tot de functie.


Verwelkomen wij jou binnenkort bij Arvato als nieuwe collega?

De Wave planner is een ideale startersfunctie binnen de logistiek. Je komt met verschillende afdelingen, processen en mensen in aanraking en hebt een hoge verantwoordelijkheid.

De Wave planner is verantwoordelijk voor vrijgeven en monitoren van orders. Daarbij loop je vooruit op de operatie om ervoor te zorgen dat er geen stilstand optreed en alle orders tijdig afgerond en verzonden worden. Je moet dus in staat zijn vooruit te kijken en mogelijke knelpunten te signaleren en deze waar mogelijk te voorkomen. Bij het vrijgeven van deze orders creëer je niet alleen werk voor de eigen afdeling, maar ook voor andere afdelingen. Daarbij is het belangrijk dat je in staat bent te communiceren over de workload die jij je collega’s geeft. Daarnaast ben je een van de eerste aanspreekpunten vanuit de operatie wanneer er problemen zijn met orders, systeem en materieel.

Als Wave planner ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheren van bestellingen en zorgen voor een tijdige verzending door de bestellingen systematisch voor te bereiden en de voortgang te bewaken. Dagelijkse analyse van vrijgegeven orderprofiel, juiste prioriteiten stellen en deze communiceren en signaleer je mogelijke gaten in het proces. Je rapporteert aan de warehouse supervisor.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

- Je bent verantwoordelijk voor het planen van opdrachten op de pick/pack/ship operatie in geautomatiseerd systeem (SAP), rekening houdend met levertijden, meest efficiënte volgorde en grootte van opdrachten in relatie tot beschikbare machines en mankracht, al dan niet als gevolg van delta’s.

- motiveren/uitleggen van de planning, aangeven van mogelijke knelpunten (intern) en doen van voorstellen in capaciteitsplanning n.a.v. eventuele delta’s

- Je overlegd met de klant over binnenkomende opdrachten, priorisering van opdrachten en eventuele afwijkingen

- Je bent Key-user voor SAP en ondersteund waar nodig bij nieuwe tests en implementaties

- Je controleert de haalbaarheid/uitvoerbaarheid van opdrachten volgens klantenwensen

- Communicatie met alle anderen afdelingen, te denken aan supervisors, assistent supervisors en collega's.

Vaardigheden waar naar kijken op je CV:

- MBO+/ HBO werk- en denkniveau

- Je hebt uitstekende kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift

- Je hebt ruime en aantoonbare ervaring in het gebruik van Excel en SAP is en pré.

- Je hebt kennis van productie/logistieke processen, bij voorkeur in de contract-logistiek

Wat betekent werken bij Arvato voor jou?

Wij groeien en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook (door)groeien. In de functie van Wave planner kom je in aanraking veel facetten van onze operatie. Bij Arvato sta je zelf aan het stuurwiel van je carrière.

Wij kennen een premievrij pensioen, waardoor je gemiddeld netto meer overhoudt dan bij andere bedrijven! Daarnaast bieden wij:

- Marktconform salaris;

- Reiskosten vergoeding;

- 8% vakantie geld;

- Tijd voor tijd regeling;

- 25 vakantie dagen, mogelijkheid om op te bouwen naar 28 vakantiedagen;

- Tot wel 40% korting op je fitnessabonnement;

- Telefoon en laptop van de zaak;

- Collectieve ziektekostenverzekering (vrijblijvend);

- ANW Verzekering, geheel betaald door Arvato Benelux;

- WIA Hiaat verzekering, geheel betaald door Arvato Benelux.

Over Arvato Supply Chain Solutions.

Arvato Supply Chain Solutions is de internationaal toonaangevend aanbieder van order-to-cash oplossingen voor op de eindklant gerichte industrieën. Op 85 vestigingen in ruim twintig landen werken we aan innovatieve oplossingen afgestemd op onze klanten. Onze visie is om internationaal de beste supply chain management organisatie met de sterkste klantgerichtheid en beste IT know-how te worden.

In Nederland werken wij verdeeld over 4 vestigingen: Heijen, Venlo, Venray en Schiphol-Rijk. Arvato Supply Chain Solutions is vertegenwoordigd in alle logistieke hotspots en biedt een goede infrastructuur. Onze meer dan 1000 medewerkers zijn toegewijd om een stabiele en flexibele kwaliteitsgerichte dienstverlening te garanderen. Naast klassieke logistieke diensten zoals; warehousing, picking, transportbeheer en uitgebreide value-added services, bieden wij ook maatwerk oplossingen voor bedrijven uit sectoren zoals: beauty, entertainment, hightech en gezondheid. Voor verschillende klanten nemen wij het gehele logistieke proces uit handen.

 

Ben jij de Wave planner die wij zoeken?


Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” en upload je CV en motivatiebrief. Onze afdeling Recruitment zal contact met je opnemen voor het verdere proces.

Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen en ben je benieuwd hoe het is om bij Arvato te werken? Neem alsnog gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en denken graag mee over eventuele mogelijkheden.

Company: Arvato Benelux B.V. – Supply Chain Solutions

Country: Netherlands

State/Region: Limburg

City: Venlo

Postal Code: 5928 Sj

Job ID: 109561

109561Arvato Benelux B.V. – Supply Chain Solutions