Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Bakker voor de bakafdeling

Werkgever:Bakker Goedhart
Plaats:Panningen

Bakker voor de bakafdeling

LocatieProvincieAantal urenVakgebiedStartdatumContactpersoon

Koninklijke Goedhart Panningen
Limburg
38 uren p/wk
Productie
Per direct
Bart Cuijpers

Op papier ben je een operator productie, maar in de praktijk voel je je een echte bakker. En dat is logisch, want je bakt de lekkerste gebaksproducten en je noemt met gemak 25 vlaaisoorten op. De muffins lopen soepel over de band vandaag. En jij mag daar een grote bijdrage aan leveren!

Wat ga je doen?

 • Nadat je je bakkerskleren hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine.
 • Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch.
 • Samen met zo'n 15 andere bakkers vorm je een ploeg. Jullie werken verdeeld over een aantal productielijnen, ééntje hiervan stuur jij aan.
 • Je kijkt op de planning en je ziet dat jullie cheesecakes gaan maken. Je haalt vast alle ingrediënten zodat jullie op tijd kunnen beginnen.
 • Je zorgt samen met een aantal collega's dat de lijn goed wordt ingesteld en lekker loopt.
 • Alles draait op rolletjes? Mooi, dan heb jij tijd om je kwaliteitscontroles te doen én nog even die nieuwe collega te coachen die vorige week is begonnen.
 • Zo, de cheesecakes zijn klaar. Machines worden schoongemaakt en de vloer wordt geveegd. Van de vloer mag je niet eten, maar aan jouw lijn zou het kunnen.
 • Op naar het volgende product!

Over Koninklijke Goedhart Panningen

In iedere Albert Heijn-winkel even checken hoe de tompoucen erbij liggen. Het is een tik die Sjaak Janssen, Frans van Kaam en Har Hilkens van bakkerij Panningen alle drie hebben. ‘En als er dan eentje op z’n zij ligt, leggen we die gewoon weer recht’, lachen ze eenstemmig. ‘Dat kúnnen we gewoon niet laten.’ Misschien komt het doordat ze er, net als een heleboel andere collega’s, allemaal al zo ontzettend lang werken, oppert Janssen (59), die zelf ruim veertig jaar geleden bij de bakkerij begon. ‘Het heeft alles te maken met de liefde voor het vak.’ Als magazijnmedewerker krijgt Janssen dagelijks alle verse grondstoffen, ingrediënten en taartdecoraties binnen. ‘Ik sta dus helemaal aan het begin van al onze producten. Bijna ieder taartje in de winkel is door mijn handen gegaan en daardoor voel ik me er ook echt verantwoordelijk voor.’

Wie zoeken we?

Je hebt reeds werkervaring opgedaan in een bakkerij of bij een ander bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie, waar je bijvoorbeeld als machinebediende hebt gewerkt. Je vindt het leuk om in de voedselindustrie te werken en al helemaal met gebak, dat is altijd feest!

Daarbij:

 • Hou je van een dynamische werkomgeving;
 • Vind je samenwerken als een team belangrijk;
 • Zoek je de gezelligheid met collega’s graag op;
 • Ben je bereid om in drie ploegen te werken.
Wat krijg je van ons?

Een baan bij de grootste bakkerij van Nederland. Je werkt in een drie ploegendienst en voelt je vrijer dan in een baan van 09.00 tot 17.00 uur. Werken in een industriële bakkerij betekent dat je de ruimte hebt om je kont te keren, dat het werk gestructureerd verloopt en je vaak meer rust ervaart dan in een kleine bakkerij. Het is ook wel heel erg lekker dat onze lekkere producten niet alleen ’s nachts, maar ook overdag gebakken worden, dan hoef je niet iedere nacht zo vroeg je bed uit.

Verder kan je van ons verwachten:

 • Een prima salaris en aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden volgens de Bakkers cao.
 • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Mogelijkheid deelname collectieve verzekeringen, waaronder zorgverzekering.
 • Er worden conform cao 25 vakantiedagen beschikbaar gesteld. Als je extra vakantiedagen wilt, dan kun je deze eventueel bijkopen.
 • Als je ons een leuk bedrijf vindt en je hebt laten zien dat je concrete resultaten hebt bereikt, zullen we je stimuleren om door te groeien en je verder te ontwikkelen.
 • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om gebak met korting te kunnen kopen.
ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie! Solliciteren >

AAN INTERMEDIAIRS

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Stuur een mail naar b.cuijpers@bakkergoedhart.nlof gebruik dit formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.