Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Technische Dienst

Werkgever:Bakker Goedhart
Plaats:Sevenum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Medewerker Technische Dienst

LocatieProvincieAantal urenVakgebiedStartdatumContactpersoon

Koninklijke Goedhart Sevenum
Limburg
38 uren p/wk
Techniek
Per direct
Leon van Wijlick

HÉ TECHNEUT, JIJ BENT BROODNODIG!

Mede dankzij jou staan onze bakkerijproducten op tafel bij 8 van de 10 Nederlanders.

ZONDER JOU GEEN BROOD OP DE PLANK. LETTERLIJK.

Elke dag rollen er 800.000 bakkerijproducten uit de onze bakkerijen. Hiermee bevoorraden we 900 winkels om zo brood op de plank te brengen bij 6,2 miljoen huishoudens. Dus waarschijnlijk ook op jouw broodplank.

Met dit soort aantallen snap jij als ervaren monteur in de procesindustrie dat onze machines altijd moeten blijven draaien. Want stilstaan, is geen optie. Dat geldt ook voor de moderne machines die het ambachtelijke productieproces in onze, volledig geautomatiseerde, industriële bakkerijen uitvoeren.

Wat ga je doen?

Doeltreffend en deskundig zorgen jij en je collega's als team dat mechanisch en elektronisch alles goed verloopt en storingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Jullie technische skills zijn onmisbaar bij het onderhoud van onze productielijnen, machines en installaties. Toch een storing? Dan verhelp je die vliegensvlug en adequaat. Zo blijft er kwalitatief en vers brood op de plank bij 80% van de Nederlandse huishoudens.

WERKTIJDEN

Onze productielijnen, machines en installaties draaien 24/7. Je werkt in een verschoven dagdienst tussen 06:00 uur en 18:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Een keer in de vier weken heb je een consignatiedienst - dan werk je ook op zaterdag. De week na je consignatiedienst wordt die dag gecompenseerd met een extra vrije dag. Lekker hè? Hierdoor komt dus wel voor dat je af en toe in het weekend werkzaam bent, maar het is ook mogelijk om diensten met collega’s te ruilen als dat net even wat beter voor je uitkomt.

Over Koninklijke Goedhart Sevenum

Het geheim van een lekkere vlaai? Vlaaienbakker Joan Wanten moet er even over denken. ‘Genoeg water’, besluit hij dan. ‘Dat zorgt voor die lekkere krokante vlaaibodem.’ In Sevenum bakken ze wel zestig verschillende soorten. Hippe varianten als een American-cookievlaai, de donutvlaai of de frambozenmascarponeevlaai, maar natuurlijk ook gewoon aardbeienvlaai, rijstevlaai en kruimelvlaai.

Wie aan vlaai denkt, denkt aan Limburg. Toch was het een Amsterdammer die de vlaai landelijk bekend heeft gemaakt. ‘Maar wel een met een Limburgse vrouw’, vertelt bakkerijmanager Leon van Wijlick. De Amsterdammer kreeg het lumineuze idee om vlaaien uit Limburg te ‘exporteren’ naar het noorden van het land. Het was het begin van een vruchtbare samenwerking met de zwagers Hay van Enkevort en Joep Peters en hun bakkerijtje in Sevenum. Het idee groeide uit tot Multivlaai. ‘Best een bijzonder verhaal eigenlijk, als je er zo bij stilstaat’, vindt Van Wijlick.

Wie zoeken we?

Ben jij een allround monteur met ervaring in de procesindustrie? Wil je bijdragen dat onze bakkerijproducten bij 8 van de 10 Nederlanders op de tafel staan? Jij bent broodnodig!

Je denkt in kansen en mogelijkheden, werkt samen en op creatieve wijze en hebt respect voor ons ambacht en jouw collega’s. Ook heb je voor deze vacature monteur:

  • een mbo-diploma op niveau 3/4 richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
  • 3 jaar ervaring als technisch dienst medewerker, allround monteur of (elektro) monteur in de procesindustrie, liefst opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie.
Wat krijg je van ons?
  • Een prima salaris en aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de avonduren, nachten of weekenden volgens de Bakkers cao.
  • Verloning per periode van 4 weken.
  • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
  • We hebben een keuzebudget wat je flexibel in kunt zetten en ook voor een pensioenopbouw wordt gezorgd.
  • Een extra vergoeding voor consignatiediensten.
  • Er worden conform cao 25 vakantiedagen beschikbaar gesteld. Als je extra vakantiedagen wilt, dan kun je deze eventueel bijkopen.
  • Goede mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
  • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om gebak met korting te kunnen kopen.
ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie! Solliciteren >

AAN INTERMEDIAIRS

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Stuur een mail naar l.vanwijlick@bakkergoedhart.nlof gebruik dit formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.