Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Meewerkend voorman afdeling inpak

Werkgever:Bakker Goedhart
Plaats:Panningen

Meewerkend voorman afdeling inpak

LocatieProvincieAantal urenVakgebiedStartdatumContactpersoon

Koninklijke Goedhart Panningen
Limburg
24-38 uren p/wk
Productie
Per direct
Bart Cuijpers

Als meewerkend voorman op de afdeling inpak ben jij verantwoordelijk voor het inpakken en verwerken van tientallen soorten gebak wat dagvers geleverd wordt aan verschillende Nederlandse supermarkten. Je ziet jezelf al helemaal staan tussen de goedgevulde kratten tompouces. ‘Zo, die mag mee met de vracht.’ Morgen staan ze in de winkel!

Wat ga je doen?

 • Nadat jij je bakkerskleding hebt aangetrokken, drink je nog even een kopje koffie in de kantine.
 • Als het tijd is om in te klokken, loop je natuurlijk niet zomaar de bakkerij in. Eerst je handen wassen en je schoenen reinigen. Wel zo hygiënisch.
 • Samen met zes inpakkers vorm je een team. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor een productielijn. Jij stuurt deze mensen aan zodat zij weten wat er van hun verwacht wordt.
 • Je zorgt ervoor dat de goede verpakkingen klaar staan, zodat het gebak ingepakt kan worden.
 • Je stelt de metaaldetector in op het goede programma en controleert dit.
 • Je stelt de etiketteermachine in en checkt of het etiket klopt en de band kan beginnen te rollen.
 • Ai, het etiket zit niet goed op de doos. Jij zoekt uit waar het door komt en lost het op.
 • Zo, de pallets met slagroomschnitten staan klaar om opgehaald te worden door de chauffeur.
 • Machines worden schoongemaakt en de vloer wordt geveegd. Van de vloer mag je niet eten, maar aan jouw lijn zou het kunnen.

Over Koninklijke Goedhart Panningen

In iedere Albert Heijn-winkel even checken hoe de tompoucen erbij liggen. Het is een tik die Sjaak Janssen, Frans van Kaam en Har Hilkens van bakkerij Panningen alle drie hebben. ‘En als er dan eentje op z’n zij ligt, leggen we die gewoon weer recht’, lachen ze eenstemmig. ‘Dat kúnnen we gewoon niet laten.’ Misschien komt het doordat ze er, net als een heleboel andere collega’s, allemaal al zo ontzettend lang werken, oppert Janssen (59), die zelf ruim veertig jaar geleden bij de bakkerij begon. ‘Het heeft alles te maken met de liefde voor het vak.’ Als magazijnmedewerker krijgt Janssen dagelijks alle verse grondstoffen, ingrediënten en taartdecoraties binnen. ‘Ik sta dus helemaal aan het begin van al onze producten. Bijna ieder taartje in de winkel is door mijn handen gegaan en daardoor voel ik me er ook echt verantwoordelijk voor.’

Wie zoeken we?

Jij als meewerkend voorman:

 • hebt misschien een mbo-diploma niveau 4 - dat is mooi - maar het denkniveau is een must.
 • hebt kennis van HACCP en voedselveiligheid is handig.
 • hebt ervaring opgedaan met het inpakken van andere voedselproducten.
 • hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Begint er nou iets te haperen aan je machine? Better safe than sorry, je seint meteen je Teamleider in.
 • kan kleine storingen zelf oplossen, maar je bent geen techneut. Grote storingen lost de technische dienst op.

Daarnaast zijn we op zoek naar collega's die passie voor hun producten hebben en betrokken zijn bij hun werk. Wanneer we topdrukte hebben door acties en feestdagen, ben jij niet te beroerd om op andere dagen of tijden te werken of langere diensten te draaien.

Wat krijg je van ons?

Een baan bij de mooiste banketbakkerij van Nederland. Je werkt in dagdienst en je voelt je vrijer dan in een baan van 09:00 tot 17:00 uur. Wanneer je fulltime werkt, heb je een rooster van 8 weken. In die 8 weken werk je 5 vrijdagen, 3 zaterdagen en 4 zondagen. Gedurende die drukke weken (zo'n 12 weken in het jaar) wordt dit rooster aangepast en word je incidenteel ingezet in middag- hetzij nachtdiensten.

Werken in een industriële bakkerij betekent dat je de ruimte hebt om je kont te keren, dat het werk gestructureerd verloopt en je vaak meer rust ervaart dan in een kleine bakkerij.

Je functie heet 'officieel' operator inpak en je zal volgens schaal 3 verloond worden van de cao voor het bakkersbedrijf. Je verdient hiermee minimaal € 2.109,- en maximaal € 2.530,- bruto per maand, exclusief toeslagen.

Verder kan je van ons verwachten:
 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving.
 • We hebben een keuzebudget wat je flexibel in kunt zetten en ook voor een pensioenopbouw wordt gezorgd.
 • Mogelijkheid deelname collectieve verzekeringen, waaronder zorgverzekering.
 • Er worden conform cao 25 vakantiedagen beschikbaar gesteld. Als je extra vakantiedagen wilt, dan kun je deze eventueel bijkopen.
 • En als laatste ook niet onbelangrijk, omdat onze producten zo lekker zijn, kun je gebruik maken van een regeling om gebak met korting te kunnen kopen.
ZIE JIJ ER BROOD IN?

Vragen over deze vacature of wil je direct je interesse kenbaar maken? Solliciteer direct met één klik op de knop! We kijken uit naar je reactie! Solliciteren >

AAN INTERMEDIAIRS

Acquisitie? Bespaar je de moeite. Onze organisatie is prima in staat om zelfstandig vacatures in te vullen. Hierbij dus ook het dringende verzoek om hiervoor geen contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Stuur een mail naar b.cuijpers@bakkergoedhart.nlof gebruik dit formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.