Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist

Werkgever:BCO Onderwijsadvies en ondersteuning
Plaats:Venlo

Vacature GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist werkzaam in het onderwijs ben je een in de praktijk geschoolde expert als het gaat om de leerling en zijn omgeving. Je doel is de ontwikkeling van de leerling en zijn omgeving te bevorderen. Je gaat uit van mogelijkheden, talenten en perspectieven met daarbij als uitgangspunt deze leerling, met deze ouders, bij deze leraar, in deze groep of klas, op deze school. Je biedt ondersteuning aan de leerling, de leraar, de klas en ouders. Deze ondersteuning is praktisch en handelingsgericht waardoor de ander hier meteen mee aan de slag kan. Je werkt oplossingsgericht. Daarnaast ondersteun en adviseer je als GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist op school- en bovenschools niveau. Binnen de Ernstige Enkelvoudige Dyslexie (EED) word je als GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist ingezet als regiebehandelaar. Samen met de behandelaar dyslexie ben je verantwoordelijk voor het behandeltraject. Je denkt mee na over het optimaliseren van het aanbod diagnostiek en behandeling EED. Voor een goede ondersteuning van onze klanten op het gebied van leerlingondersteuning zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven GZ-psycholoog/Orthopedagoog generalist (parttime/fulltime).

Wie zoeken wij?

Allereerst ben je een professional in je vak en een adviseur die stevig in de schoenen staat. Je bent flexibel ingesteld, toont lef en je bent daadkrachtig en ondernemend in je handelen. Dit betekent dat je klanten laat zien dat ze belangrijk zijn. Dat je je richt op wat klanten willen bereiken, wat zij willen oppakken vanuit de (onderwijs)praktijk. Je durft daarbij samen met de klant de grenzen op te zoeken en soms te verleggen. Je bent vernieuwend en innovatief, waardoor jij een echte aanvulling bent voor de klant. Je hebt kennis van de (onderwijs)praktijk door opgedane ervaringen. Hierbij ben je in staat om goed te luisteren en te zoeken naar de vraag achter de vraag. Je bent tevens een critical friend en schuwt niet om grenzen te trekken in het belang van onze klanten en jezelf. Je bent betrouwbaar. Afspraak is afspraak.

Wat wordt er van je verwacht?

Klanten mogen van je verwachten dat je op een kundige manier met het vak en inhoudelijke vraagstukken omgaat. Je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden en zorgt ervoor dat de klant meteen uit de voeten kan met jouw adviezen. Deze zijn praktisch en handelingsgericht van aard en je werkt oplossingsgericht. Je blijft voortdurend ontwikkelen en reflecteren op de adviespraktijk en gaat na waar je de praktijk kunt verbeteren. Je volgt opleidingen, houdt vakliteratuur bij en weet welke onderwijsontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken relevant zijn. Je signaleert kansen en vertaalt deze naar praktische en toegankelijke dienstverlening. Je bent proactief en gericht op samenwerking met collega’s en klanten en staat open voor feedback. Klanten kunnen op je rekenen, je levert wat je belooft. Je bent hier duidelijk over, eerlijk en oprecht en vertelt zoals het is. Zowel naar klanten, collega’s als naar jezelf.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist en bent in het bezit van een BIG-registratie. Bij voorkeur heb je enkele jaren relevante werkervaring in het onderwijs.

Wat bieden wij?

Wanneer je bij BCO onderwijsadvies en -ondersteuning komt werken, kom je terecht bij een dynamisch en sterk innoverend onderwijsadviesbureau dat vanuit een heldere visie op leren en adviseren haar klanten benadert. We zijn volop in ontwikkeling en maken een sterke groei door. We bieden een uitdagende en gevarieerde functie in een stimulerende werkomgeving. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring bieden we een bij de functie passend salaris conform de CAO Onderwijsadviesbureaus. Je persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. We bieden je een inspirerende leeromgeving, ontwikkelmogelijkheden, uitdagende opdrachten en volop samenwerking met collega’s. De arbeidsomvang is bespreekbaar en bedraagt minimaal vanaf 0,6 fte bij een 36-urigewerkweek. Flexwerken (vanuit thuis) behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marly Valckx, P&O adviseur bereikbaar op telefoonnummer 06-28532075

Interesse?

Bij interesse ontvangen wij graag je motivatiebrief en een cv via het online sollicitatieformulier. Klik onderstaand op solliciteren om het sollicitatieformulier in te vullen.