Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Accountmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Eindhoven

Boels pitstop

Boels Site Security is dé specialist en verhuurpartner voor tijdelijke bewakingsoplossingen! Wij helpen klanten met bewakings apparatuur voor grote en kleine projecten! Omdat onze vloot continue groeit én vernieuwd willen ons team graag uitbreiden met een nieuwe collega in de rol van accountmanager voor de regio Zuid-Nederland ( Een streep van Amsterdam tot Nijmegen en alles hieronder ). Met vele Boels vestigingen verspreid door het hele land ben je niet direct gebonden aan één kantoor, maar heb je in principe overal toegang tot een prettige werkplek in een dynamische omgeving.

Als accountmanager bouw je continue aan de relatie tussen jouw klanten en Boels Site Security. Jij neemt hierin het initiatief via mail, telefoon, op locatie, netwerkevents enz.: je ziet en grijpt kansen en vertaalt de wensen van de klant naar de interne organisatie. Jij weet op alle niveaus, zowel intern als extern, mensen te enthousiasmere, te verbinden en Boels Site Security op de kaart te zetten. Hierbij voer jij de regie over het commerciële proces en het succes bij jouw klant. Dit doe je door zelfstandig de behoefte van de klant in kaart te brengen, commerciële afspraken te maken en door het uitbrengen van het best passende advies. Dit alles met als doel: een uiterst tevreden klant, een intensievere samenwerking met als doel een optimaal rendement te behalen. Je combineert in deze rol je commerciële resultaatgerichtheid met je organisatorisch talent en adviserend vermogen. Tevens bezit je over de nodige overtuigingskracht, inspirerende kwaliteiten en luistervermogen, zodat je overal en altijd succes kunt boeken.

In jouw rol maak je onderdeel uit van een hecht team bestaande uit 3 andere accountmanagers die net als jij een sterke focus hebben op het bewerkstelligen van groei waarbij jouw verantwoordelijkheid zal liggen bij opdrachtgevers in de regio Zuid( Een streep van Amsterdam tot Nijmegen en alles hieronder ). Dagelijks heb jij persoonlijk contact met je contactpersonen binnen de bouw, aannemerij, industrie, automotive, gemeentes en infra. Vanuit deze contacten maak jij de offertes en, in samenwerking met je collega’s vanuit de vestigingen, de beveiligingsplannen op en ben jij proactief bezig met het binnenhalen van de deal.


Kortom; een afwisselende rol als accountmanager waarin jij jouw creativiteit optimaal kan inzetten en zowel externe als interne verbindingen tot stand kan brengen en kan onderhouden binnen een ambitieuze, internationaal georiënteerde organisatie!

Je krijgt een heleBOELS:

Als je bij Boels komt werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling,
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen),
  • Bonus bij het behalen van de gestelde KPI’s, telefoon, laptop én auto van de zaak,
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven, vele doorgroeimogelijkheden,
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness,
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Het oranje team en jij

Affiniteit met de beveiliging en een ‘bouwer’ pure sang: jij hebt én kan het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om bij Boels aan de slag te gaan in deze rol vragen wij het volgende;

  • MBO niveau 4+ of HBO werk- & denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie;
  • Het hebben van één van de opleidingen CCTV, TBV of PD-VSS;
  • Affiniteit en/ of werkervaring met onze beveiliging branche of interesse om jouw kennis van de beveiliging middels een cursussen of opleidingen te verbreden;
  • Een hoge gun-factor en een positieve instelling;
  • Een hands- on mentaliteit en ben je een interne én externe netwerker.
  • Een hands- on mentaliteit en ben je een interne én externe netwerker.