Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bijbaan verkoopmedewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Met jouw bijbaan bij Boels in Venlo - Noord als verkoopmedewerker ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Zodra een klant de vestiging in Venlo binnenloopt, ben jij het visitekaartje! Jij ontvangt de klanten en adviseert waar nodig. Vaak weet de klant zelf wel welke machines of gereedschap ze nodig hebben. Als ze dit niet weten, geen probleem! Want jij bent er om ze te adviseren, jij helpt ze in de zoektocht naar het ideale product.

Als verkoopmedewerker bij Boels in Venlo - Noord neem jij graag de tijd om de klant bij te staan en te helpen, en neem jij de tijd om hen goed te ondersteunen. Dit begint al bij de aanvraag van de klant. Dit doen ze persoonlijk, via de mail of telefonisch.

Jij bent pas tevreden, als de klant bij is! Sterker nog, door jouw advies en hulp komen de klanten terug. Naast het helpen en adviseren van de klant ben je ook bezig met:

 • Controleren van de ingeleverde machines én de voorraad. Bijvoorbeeld hoe je de olie moet checken. Hier krijg je uiteraard eerst een training over.

 • Opstellen van verhuurcontracten, adviseren over hoe de apparatuur werkt, en zo nodig helpen met in- en uitladen voor de klant.

 • Zorgen dat alle administratie tot in details is verwerkt.

En wie ben jij? Jij bent een goede aanwinst voor het Boels team in Venlo - Noord. Hier wordt je onderdeel van een leuk en dynamisch team. Stuk voor stuk harde werkers, hard werken betekent binnen Boels ook vooral hard lachen. Zelfs naast werktijd wordt wel eens met elkaar afgesproken. Bij Boels in Venlo - Noord zijn we hechte familie die voor elkaar klaarstaat. Of zoals je toekomstige manager Jan, zegt:

“Een bijbaan bij Boels in Venlo - Noord is een leerzame en gezellige stap!”

Dit krijg je van ons

Na jou inwerk programma, ben je helemaal bekend binnen onze systemen en met al onze producten. Lijkt het jou nu leuk om op een heftruck te rijden? Geen probleem, dat kan geregeld worden bij Boels!

Als verkoopmedewerker bij Boels in Venlo kun je verwachten:

 • Een uurloon dat gekoppeld is aan je leeftijd

  16 jaar - €5,24

  17 jaar - €6,64

  18 jaar - €7,96

  19 jaar - €10,62

  20 jaar of ouder - €13,27

 • Reiskostenvergoeding naar jouw toekomstige Boels werkplek in Venlo - Noord

 • Speciale Boels-kortingen op kleding gadgets en elektronica

 • Huren van Boels apparatuur met forse personeelskorting

 • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie?

Dit neem je mee:

Jij hebt interesse in de technische branche, en klanten adviseren en ondersteunen bij het gebruik van machines vindt jij leuk. Je bent klantgericht, communicatief vaardig én leergierig.

Naast dit voldoe je ook nog aan de vereiste punten voor je bijbaan als verkoopmedewerker bij Boels in Venlo - Noord: 

 • Je bent op zaterdagochtend beschikbaar van 8.00 uur tot 12.30 uur, dit kan in overleg met ook uitgebreid worden met een aantal uur doordeweeks.

 • Je bent in de (school)vakanties extra uren inzetbaar.

 • Je bent bereid om een VCA te behalen.

 • De Nederlandse taal beheers je goed.