Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Als monteur op onze vestiging in Venlo ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties aan ons machinepark. De machines van Boels zijn zeer divers, denk aan hoogwerkers, maar ook aan machines op het gebied van grondverzet. En tegenwoordig wordt onze vloot ook meer en meer groener, met o.a. elektrische graafmachines, schaarhoogwerkers en hybride kniktelescoophoogwerkers. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine naar behoren werkt en zo snel mogelijk klaar is voor de verhuur.

Op basis van de dagelijkse planning begin jij met het verwerken van retour gekomen machines. Dit kan verschillen van schoonmaken tot het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens één van de controles kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Nadat jij het probleem hebt gevonden en gerepareerd mag jij de machine gaan testen. Daarnaast ondersteun jij jouw collega’s van het filiaal op piekmomenten, adviseer jij klanten of verwerk jij retour gekomen machines. Kortom; als monteur bij Boels is geen dag hetzelfde!

De boels-famile

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

En jij? Jij versterkt het gedreven team in Venlo. Hier werken meerdere collega’s, stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat.

“Alleen ben je sneller, samen kom je verder”


Jouw profiel

Techneut in hart en nieren, sleutelaar pure-sang, dit ben jij ten voeten uit, verder heb jij:

  • Affiniteit met techniek, je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek;
  • Kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Een hands- on mentaliteit, storingsdienst is geen probleem!


Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034, - en € 2.905, - op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Venlo
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van monteur in Venlo een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha en ik geef graag antwoord via WhatsApp op

+31 6 41105212

Hoor ik snel wat van je?