Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Kok (Supervisor Keuken)

Werkgever:Breebronne
Plaats:Maasbree

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zoveel vacatures, zoveel te koken, zoveel leuke horeca bedrijven, maar nergens is het zo leuk als bij ons fantastisch gave vakantiepark de BreeBronne! Het vakantiepark staat voor gezellig samen zijn met familie en vrienden, maar zeker ook voor ontmoeten, samen bouwen, genieten van streekproducten en uiteraard de bijzondere glamping en accommodaties. We vinden onszelf niet alleen heel erg gaaf, maar onze gasten vinden dat ook. Daardoor zijn we de afgelopen 2 jaar als park flink gegroeid en daarmee zijn ook horeca outlets gegroeid. Dit betekent dat op zoek zijn naar een gezellige, leuke, beetje gekke, maar vooral enthousiaste en getalenteerde;

Kok (supervisor keuken)

38 uur

Lekkere, authentieke en eerlijke gerechten. Deze drie zaken stimuleren je fantasie en creativiteit. De keuken is je speelveld en jij bent de sterspeler. Het ontwikkelen van diverse menukaarten aansluitend bij de gevarieerde behoefte van onze gasten klinkt je als muziek in de oren. Á la carte eten bij de bistro met terras, een pizza bij Mamma Italia of een kleine hap op het foodplaza en als toetje een ijsje bij de ijssalon, we bieden een grote verscheidenheid aan eten en drinken aan. Als kok zorg je ervoor dat onze gasten het ‘beleef het bijzondere’ gevoel optimaal ervaren middels je gerechten. Als kok (supervisor keuken) ben je verantwoordelijk voor alle processen in de keuken van de Bistro en Mamma Italia en tevens zorg je voor de mise en place voor de overige horeca outlets. Je werkt nauw samen met de keukenbrigade en het horecateam om onze gasten een optimale gastbeleving te laten ervaren. Gasten moet je recepten willen hebben om thuis ook zo lekker te kunnen koken! Je maakt een dagplanning en werkt nieuwe medewerkers in. Je weet het team te enthousiasmeren en motiveren om iedere dag weer het beste uit zichzelf te halen. Je bereidt de gerechten volgens de BreeBronne standaarden, maar je weet er je eigen twist aan te geven waarbij kwaliteit voorop staat. Je weet ook onder druk dezelfde hoge kwaliteit te leveren. Je werkt gestructureerd en hygiënisch en stuurt hierin ook oproepkrachten aan die zorgdragen voor de afwas en schoonmaak. Je bent verantwoordelijk om tijdig de bestellingen door te geven, in het begin in samenspraak met de F&B manager en je hebt plezier in het zo optimaal gebruiken van de producten. Je kunt je blijven ontwikkelen in deze uitdagende en veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met als slogan “Beleef het bijzondere” en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken. Je geeft in het hoogseizoen leiding aan een team van 10-15 medewerkers en je rapporteert aan de F&B manager.

Ben jij?

  • Gezellig, gemotiveerd, enthousiast en gastvrij?
  • Op zoek naar een bedrijf met uniek karakter en een familiare sfeer?
  • Onze nieuwe gangmaker op het jaarlijkse personeelsfeest?
  • Kundig en gastvrij van top tot teen?
  • Een ervaren en creatieve kok met leidinggevende ervaring (3-5 jaar ervaring)?

Dan bieden we jou:

  • Een jaarcontract, met de intentie tot een langdurige samenwerking;
  • Geld, reiskosten en vakantiedagen (CAO recreatie);
  • Een unieke werkplek in de horeca, zonder de nachtelijke uren in een gemotiveerd en gezellig team;
  • Een vouchersysteem met daarin leuke activiteiten/kortingen bij de organisaties binnen de Hermans Groep;
  • Hoofdpijn (na weer een gezellig personeelsfeest of na het horen van de zangkunsten van onze F&B manager

Krijg je geen trek van het lezen deze vacature?

Stuur dan geen e-mail naar Paul Theus (F&B manager) ptheus@breebronne.nl met daarin geen motivatie en geen CV. Krijg je wel trek? Stuur dan wel een mail met je CV en motivatie!!

Vragen?

Stuur Paul een mailtje of bel naar 077- 465 2360