Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Jeugdzorgwerker A

Werkgever:Bureau Jeugdzorg Limburg
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij die krachtige professional die duurzaam het verschil wil maken voor kwetsbare jeugdigen? Wil jij opkomen voor hun belangen zodat ze door de juiste hulp, zorg en bescherming de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen? Kun je omgaan met complexe problematiek, meervoudige partijdigheid en stel je het belang van de jeugdige altijd voorop met respect voor ouders en opvoeders? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Voor Bureau Jeugdzorg Limburg, regio Noord-Midden Limburg locatie Venlo zoeken wij een

JEUGDZORGWERKER a

Wat ga je doen?

Je kerntaak is het uitvoeren van maatregelen kinderbescherming en jeugdreclassering. Je betrekt jeugdigen en ouders bij de hulpverlening. Samen stel je een plan van aanpak op. Daarnaast werk je nauw samen met alle professionele betrokkenen, zoals lokale wijkteams, zorgaanbieders en andere relevante partijen. Je spant je in om te bereiken dat iedereen zich aan één plan kan verbinden. Zittingen bijwonen en rapporteren behoren ook tot de werkzaamheden. Je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met je directe collega’s in een klein zelf organiserend team en je wordt ondersteund door de gedragswetenschapper, teamleider en andere aanwezige disciplines. Complexe beslissingen neem je niet alleen.

Wat wordt van jou verwacht?

  • Afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur MWD, SPH, Social work of Pedagogiek;
  • Een pre is recente en relevante werkervaring in de jeugdzorg/-bescherming of -reclassering;
  • Kennis van de ontwikkelingen binnen de juridische wet- en regelgeving
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Samenwerken met verschillende organisaties en disciplines;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) en sociale vaardigheden, nodig om belangentegenstellingen te overbruggen;
  • Geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Register (SKJ).

Voldoe je aan deze kwalificaties, solliciteer dan meteen en stuur je motivatiebrief mee!!

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een tijdelijke benoeming. De rechtspositie en salariëring zijn conform de CAO-Jeugdzorg. Het salaris bedraagt afhankelijk van leeftijd en ervaring op fulltime basis maximaal € 4.255,95 euro bruto per maand.

Procedure

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Marian Janssen, Teamleider telefoonnummer 088 0073592 via mail marian.janssen@bjzlimburg.nl een schriftelijke motivatie met CV kun je onder vermelding van “sollicitatie Jeugdzorgwerker Noord- Midden, locatie Venlo, richten aan Bureau Jeugdzorg Limburg t.a.v. afdeling HRM per email via: vacatures@bjzlimburg.nl