Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Trajectbegeleider in groepsverband

Werkgever:Buro Andersom
Plaats:Belfeld

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dienstverband: 24-32 uur per week

Buro Andersom is een kleinschalige zorgaanbieder in de regio Noord- en Midden-Limburg die mensen in de brede zin van het woord op weg helpt in het leven. Buro Andersom biedt integrale zorg en ondersteuning aan (jong)volwassenen. Vanuit het brede perspectief van zorg, welzijn, wonen en werken biedt de organisatie specifieke combinaties van bemoeizorg, psychiatrische zorg, financiële ondersteuning, verslavingszorg en woonbegeleiding. Buro Andersom levert maatwerk, afgestemd op de unieke wensen en behoeften van de cliënt en diens netwerk. Buro Andersom staat voor een assertieve aanpak en draagt deze aanpak op een duidelijke en transparante wijze uit. De organisatie durft onderscheid te maken tussen het niet kunnen en het niet willen veranderen. Daarnaast durft de organisatie openlijk een alternatieve route te bewandelen, daar waar bureaucratische mechanismen en wet- en regelgeving kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening in de weg staan.

Functieomschrijving

Buro Andersom zoekt een trajectbegeleider in groepsverband. Als zorgprofessional hou jij van een uitdaging en ben je in staat om onze cliënten flexibel en op maat te begeleiden binnen de verschillende woonvormen. Tevens gebruik je jouw organisatorische talenten en drijfveren om mee te bouwen aan de uitrol van een solide team dat 24/7 voor de cliënten klaar staat. Werktijden zijn volgens rooster.

Wat breng jij mee?

Buro Andersom is op zoek naar een proactief, daadkrachtig en flexibel persoon. Als trajectbegeleider niveau 4 of 5 coach jij mensen in hun eigen leefomgeving. Jouw begeleiding is erop gericht dat mensen hun mogelijkheden ontdekken en maximaal leren benutten. Je maakt van kleine successen, grote ervaringen. Jij weet je ondersteuning naadloos aan te passen op het moment dat er wordt geschakeld tussen woonvormen. Je bent gericht op het waarborgen van kwaliteit en legt verantwoording af. Je bent energiek, hebt zin om aan te pakken en hebt ervaring in het Sociaal Domein. Je bent een teamspeler die houdt van vernieuwing en graag de mouwen opstroopt om het project samen verder uit te rollen. Je geschiktheid maak je bovendien aantoonbaar met een passende afgeronde opleiding niveau 4 of 5 en een aantal jaren ervaring in het werkveld. De richtingen die wij vinden aansluiten zijn bijvoorbeeld: Sociaal Pedagogische Hulpverlening, MWD, Social Work, Toegepaste psychologie.

Wat bieden wij jou?

Buro Andersom biedt jou een unieke werkplek binnen een unieke organisatie. Onze onderscheidende aanpak maakt dat we echt van betekenis zijn voor onze cliënten. Wij zijn ook van betekenis voor elkaar en werken samen in een hecht team. Binnen Buro Andersom hebben we persoonlijke aandacht voor elkaar en zijn de lijnen kort. Vanzelfsprekend sluiten de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan op de inhoud van de functie, jouw expertise en ervaring, en het karakter van onze organisatie. Wij laten ons hierbij leiden door de CAO Sociaal Werk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Clint Theunissen, personeelsadministratie@buro-andersom.nl, 0851303673

Solliciteren

Organisatie: Buro Andersom E-mail: personeelsadministratie@buro-andersom.nl Adres: Koninginneplein 11, 5951 LC Belfeld Overig: Je sollicitatiebrief en CV zien we graag tegemoet, deze kunnen gestuurd worden naar personeelsadministratie@buro-andersom.nl Contactpersoon: Clint Theunissen Sluitingsdatum: 04-06-2021