Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assembly operator

Werkgever:Canon
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een MBO 2 of MBO 3 diploma in een technische richting? En weet jij van een groot aantal onderdelen, units en modules een kloppend en werkend printsysteem te maken, klaar voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw baan als Assembly Operator

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het succesvol monteren en verpakken van complexe printsystemen. Het gaat om grote systemen met duizenden unieke onderdelen, die samen een hightech printsysteem vormen voor klanten wereldwijd in de digitale printing industrie.

Met jouw technisch inzicht snap jij hoe (deel-)systemen mechanisch, elektrotechnisch en softwarematig geassembleerd moeten worden. Met behulp van tekeningen en schema’s monteer jij onderdelen op de juiste wijze en op het juiste moment. Je herkent snel montagefouten, materiaalfouten of fouten in de werkmethode of het productiemiddel. Hierin ga je proactief te werk door het probleem op te lossen en kansen voor verbetering voor te stellen aan je team en supervisor. Ook heb je oog voor kwaliteit van geassembleerde systemen en controleer je deze met meet- en testapparatuur en een goede visuele controle.

In een team van operators werk je intensief samen en los je met elkaar problemen op. Ook het nakomen van afspraken, nauwkeurig werken volgens vastgestelde werkmethoden is cruciaal om als team succesvol systemen te assembleren.

Standplaats van deze positie is Venlo.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar mensen die goed kunnen samenwerken met collega’s. Je hebt een proactieve houding en streeft altijd naar verbeteringen. Je komt met ideeën, bent kwaliteitsbewust en werkt nauwkeuring volgens procedures. Verder herken je jezelf in de volgende functie-eisen:

  • Je hebt een mbo-niveau 2 of 3 diploma richting Mechatronica of een andere technische richting
  • Minimaal 5 jaar ervaring met monteren/assembleren, bij voorkeur van grote machines en systemen
  • Ervaring met LEAN is een pré
  • Kennis van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook een goede beheersing van het Engels in woord en geschrift
  • Tussen de 32 en 40 uur beschikbaar

Wij bieden je de kans om mee te werken aan installaties op locatie bij onze klanten in binnen- en buitenland. Het gaat om periodes tussen de 2 en 6 weken waarbij je ingezet kunt worden in voornamelijk Europa en Amerika.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie waar je de kans krijgt om mee te denken over het verbeteren van bestaande assemblageprocessen. Voor mensen met een hoge dosis energie en inzet de perfecte plek voor persoonlijke ontwikkeling en een succesvolle carrière op te bouwen.

Naast een uitdagende omgeving en een marktconform salaris, bieden wij:

  • 8% vakantietoeslag
  • Vaste 13e maand
  • 38 verlofdagen
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding woon-werk
  • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen
  • Smartphone

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via de ‘apply now’ knop bovenaan deze pagina. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rick van Gool, Recruiter, via +31 6 25700897 of rick.vangool@cpp.canon