Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Planner/Werkvoorbereider

Werkgever:Canon
Plaats:Venlo

Werkvoorbereider/Planner

De Consumables voor de printers van Canon Production Printing worden veelal in-house geproduceerd op ons bedrijventerrein in Venlo. Hier staat een grote diversiteit aan fabrieken met bijbehorende processen en equipments. Een team van 21 monteurs houdt zich dagelijks bezig met preventief en correctief onderhoud. Middels Value Driven Maintenance wordt er constant gewerkt aan het verbeteren van de onderhoudsactiviteiten en bijbehorende processen.

Jouw uitdaging

Als Werkvoorbereider/Planner ben je samen met 2 collega’s verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en planning van het preventief en correctief onderhoud in alle fabrieken. Het zwaartepunt in deze rol komt te liggen op werkvoorbereiding (70%) versus 20% planningswerk.

In het planningswerk ben je in staat de juiste balans te vinden tussen meedenken met productie en het aanhouden van de onderhoudsplanning. De klant is hierin belangrijk en je bent flexibel waar nodig en mogelijk, maar je staat voor je onderhoudsplanning en durft het gesprek aan te gaan om met alle stakeholders een optimale afspraak te maken. In deze rol is het belangrijk dat je goed bent in het opbouwen van contacten met zowel externe stakeholders (zoals leveranciers) als interne stakeholders, van de onderhoudsmonteurs tot aan management. Je zorgt met duidelijke communicatie voor een goede afstemming van de planning.

Daarnaast word je verantwoordelijk voor coördinatie (10%) van de monteurs. Hierbij stuur je op een juiste administratieve afwikkeling van de gedane werkzaamheden in SAP. Je houdt in de gaten of al het werk uitgevoerd is binnen de daarvoor geplande tijd en voegt waar nodig extra activiteiten toe. Je bespreekt dit samen met de monteurs, initieert verbeteringen en volgt deze op.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en collega’s aanspreekt op het nemen van verantwoordelijkheid en het nakomen van afspraken. Verder herken je jezelf in de volgende functie-eisen;

 • Afgeronde MBO-4 opleiding in een technische richting
 • ± 10 jaar ervaring in een relevante functie; ervaring in het coördinator-werk is hierin geen vereiste
 • Communicatief sterk en in staat om feitelijk te communiceren
 • Kennis van LEAN en ervaring met SAP zijn beiden een pré
 • In het geval van storingen vragen wij enige flexibiliteit in inzet en de drive om te zorgen voor een oplossing
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een uitdagende en dynamische functie binnen een innovatieve en internationale organisatie waarin je zelfstandig kunt werken. Je krijgt de kans om mee te denken over het verbeteren van bestaande processen. Naast een uitdagende omgeving en een marktconform salaris, bieden wij:

 • 8% vakantietoeslag
 • Vaste 13e maand
 • 38 verlofdagen
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding woon-werk
 • Collectieve pensioenregeling en verzekeringen
 • Laptop en smartphone

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via de ‘apply now’ knop bovenaan deze pagina. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rick van Gool, Recruiter, via +31 6 25700897 of rick.vangool@cpp.canon