Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: MEDEWERKER BEDIENING

Werkgever:Château Holtmühle
Plaats:Tegelen

MEDEWERKER BEDIENING FULL TIME

uur per week

Vacature Medewerker Bediening

Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving? Dan is de vacature voor Medewerker Bediening bij Château Holtmühle in Tegelen je op het lijf geschreven!

De baan

  • Als Medewerker Bediening bij Bilderberg weet je één ding zeker: je werkt in een fantastisch restaurant met prachtige producten in een mooie omgeving. Samen met het team werk je hard – maar altijd met een glimlach – om het de gasten naar de zin te maken.
  • Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en raak je niet in de stress wanneer honderd gasten à la carte bestellen? Dan ben je helemaal op je plek bij Château Holtmühle in Tegelen.

Wie zijn wij?

Bilderberg is een hotelgroep met unieke locaties in Nederland en Duitsland. Onze vier- en vijfsterrenhotels bevinden zich op bijzondere plekken: van kastelen en landgoederen omringd door natuur tot stadshotels midden in een bruisende stad. Bij Château Holtmühle in Tegelen kun je rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. Bilderbergers doen hun werk met passie en betrokkenheid.

Wat ga jij doen?

  • Je adviseert, serveert en zorgt daarmee voor een ontspannen sfeer naar de gasten toe.
  • Jouw kennis en kunde over de producten, en nog belangrijker de beleving die je meegeeft zorgen voor een uitstekende beoordeling van onze gasten.
  • Van begin tot vertrek leg jij jouw gasten in de watten.

Wie zoeken we voor de vacature van Medewerker Bediening?

Voor de vacature van Medewerker Bediening zoeken we een bevlogen gastheer of gastvrouw. Een actieve en spontane houding vinden we belangrijker dan theoretische kennis, want de kennis over producten brengen we je graag bij. Ervaring is een absolute pré, maar je presentatie en je omgang met de gasten geven de doorslag.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Château Holtmühle in Tegelen kun je rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. Bilderbergers doen hun werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Voor de vacature van Medewerker Bediening bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals:

  • Een marktconform salaris (uiteraard)
  • Alle overuren worden gecompenseerd. Ofwel in tijd voor tijd, ofwel met FiscFree-punten. Daarmee kun je sparen voor mooie gadgets, zoals een fiets, laptop of smartphone

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

Oké, leuk! En hoe nu verder?
  • Laat je 06-nummer achter. We nemen binnen 48 uur contact met je op via Whatsapp of SMS.
  • We plannen een korte kennismaking tijdens een virtueel kopje koffie in. Je kunt wat meer vertellen over jezelf en wij wat meer over de functie. Dit duurt maximaal 15 minuten.
  • Zijn we beiden enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een bezoek aan het hotel.