Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: MEDEWERKER BEDIENING – Oproep

Werkgever:Château Holtmühle
Plaats:Tegelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

MEDEWERKER BEDIENING – Oproep

uur per week

Medewerker Bediening

Oproep basis

Ben je van nature gastvrij, heb je een opgewekt karakter en werk je graag met een fantastisch product in een prachtige omgeving? Dan is de vacature voor Medewerker Bediening bij Château Holtmühle in Tegelen je op het lijf geschreven!

De baan

Bij Bilderberg staan we bekend om onze culinaire prestaties en onze gastvrijheid. Als Medewerker Bediening bij Bilderberg weet je één ding zeker: je werkt in een fantastisch restaurant met prachtige producten in een mooie omgeving. Samen met het team werk je hard – maar altijd met een glimlach – om het de gasten naar de zin te maken. Om hun verwachtingen te overtreffen zelfs! Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en raak je niet in de stress wanneer honderd gasten à la carte bestellen? Dan ben je helemaal op je plek bij Château Holtmühle in Tegelen.

De afdeling

Voor veel mensen is het werken in een Bilderberg-restaurant een droom die uitkomt. Bij Bilderberg is alleen het beste goed genoeg. Daarom staat alles in ons restaurant in het teken van de hoogste kwaliteit, eerlijke (lokale) producten, originaliteit, vindingrijkheid en perfectie. Goed samen kunnen werken én ideeën durven delen is een must. Als Medewerker Bediening werk je in wisselende diensten. Je rapporteert aan de Eerste Medewerker Bediening.

Wie zoeken we voor de vacature van Medewerker Bediening?

Voor de vacature van Medewerker Bediening zoeken we een bevlogen gastheer of gastvrouw. Een actieve en spontane houding vinden we belangrijker dan theoretische kennis, want de kennis over producten brengen we je graag bij. Ervaring is een absolute pré, maar je presentatie en je omgang met de gasten geven de doorslag.

Check hier of je uit het juiste Bilderberg-hout bent gesneden:

– Heb je een opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? JA/NEE
– Ben je spontaan en heb je een goed verzorgd uiterlijk? JA/NEE
– Ben je een teamspeler? JA/NEE
– Werk je graag in een mooie en inspirerende omgeving? JA/NEE
– Spreek je meerdere talen? JA/NEE
– Ben je flexibel en hou je van afwisseling? JA/NEE
– Krijg je energie van ‘het mensen naar de zin maken?’ JA/NEE
– Zit het met je verantwoordelijkheidsgevoel wel goed? JA/NEE
– Ben je zelfverzekerd en stressbestendig? JA/NEE
– Wil je op het gebied van wijnen en spijzen nog veel leren? JA/NEE
– Ben je creatief in het bedenken van oplossingen? JA/NEE

Heb je de meeste vragen met JA beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Werken bij Bilderberg

Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Château Holtmühle in Tegelen kun je rekenen op de waardering van de gasten en op een fantastisch team om mee te werken. Bilderbergers doen hun werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze bekroning

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

Voor de vacature van Medewerker Bediening bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals:

  • Een marktconform salaris (uiteraard)
  • Alle overuren worden gecompenseerd. Ofwel in tijd voor tijd, ofwel met FiscFree-punten. Daarmee kun je sparen voor mooie gadgets, zoals een fiets, laptop of smartphone

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de vacature van Medewerker Bediening (oproep basis) bij Château Holtmühle in Tegelen in te vullen?

Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen twee weken onze reactie.

Bekijk de volledige sollicitatieprocedure »