Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: ONTBIJTKOK / MEDEWERKER SPOELKEUKEN (24 uur)

Werkgever:Château Holtmühle
Plaats:Tegelen

ONTBIJTKOK / MEDEWERKER SPOELKEUKEN (24 uur)

uur per week

Vacature Ontbijtkok / Medewerker Spoelkeuken

Vroeg opstaan is voor jou geen probleem! En dat komt goed uit, want jouw werktijden liggen tussen 05.30 en 15.00 uur. Je werkt minimaal 3 dagen in de week in de ochtenden en je bent ook bereid te werken in het weekend.

Voor de gasten maak jij de lekkerste ontbijtjes klaar. Denk aan roerei met spek of een heerlijke fruitsalade, broodjes in de oven, etc.

Ook ben je bereid om na het ontbijt een aantal dingen klaar te zetten en te maken voor de lunch!

In de spoelkeuken zijn jouw belangrijkste taken het schoonhouden van alle potten, pannen, borden en bestek.

Is dit een baan die jou op het lijf geschreven is? Lees dan snel wat wij zoeken in een Ontbijtkok / Medewerker Spoelkeuken.


De baan

Werken in een Bilderberg-keuken betekent werken in een topkeuken. Alles in (en uit) de keuken is van het hoogste niveau. Dus óók het ontbijt. Onze gasten willen hun dag graag goed beginnen, en wíj willen graag hun verwachtingen overtreffen. Eén van onze belangrijke troeven is om onze gasten te laten genieten van een werkelijk fantastisch ontbijt. Ontbijten bij Bilderberg betekent ontbijten met alles erop en eraan, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. Voor de functie van Ontbijtkok / Medewerker Spoelkeuken zijn passie en creativiteit dan ook de sleutelwoorden. Samen met je collega’s zorg je dat de gasten – of het nou om twee of tweehonderd personen gaat – een onvergetelijk ontbijt krijgen voorgeschoteld.


Wie zoeken we voor de vacature van Ontbijtkok / Medewerker Spoelkeuken

De vacature van Ontbijtkok / Medewerker Spoelkeuken bij Bilderberg Château Holtmühle is een creatieve functie die hartstocht en inzet vergt. We zoeken iemand die het niet erg vind om vroeg op te staan en bereid is om ook te werken in weekenden en/of feestdagen.

Werken bij Bilderberg

Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.


Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Bilderberg doen we ons werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze bekroning

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!


Voor de vacature van Ontbijtkok / Medewerker Spoelkeuken bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Zoals:

  • Als jij het leuk vindt, dan leren we je graag de kneepjes van het vak. Laten we eerlijk zijn, een goed glas bier kunnen tappen is toch handig in het leven
  • Een baan met hele leuke collega’s;
  • Zeer aantrekkelijke fiscale voordelen bij de aanschaf van een telefoon & -abonnementen, computer & tablet, (elektrische) fiets, Bol.com en Coolblue cadeaubonnen, fitness, sport attributen, HelloFresh, We zijn hiervoor aangesloten bij fiscfree.nl;
  • Wij vinden mentale gezondheid erg belangrijk, daarom kun je via ons terecht bij Open Up. Je kan hierdoor direct terecht bij een gecertifieerd psycholoog en leuke workshops volgen;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 5km woon-werk afstand;
  • Korting op hotelovernachtingen binnen Event Hotels en de hotels van de brand wereldwijd;
  • Een marktconform salaris (uiteraard)
  • De mogelijkheid tot een vast contract

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de vacature van Ontbijtkok / Medewerker Spoelkeuken bij Château Holtmühle in Tegelen in te vullen?

Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen twee weken onze reactie.

Bekijk de volledige sollicitatieprocedure »