Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Data Analist

Werkgever:Cohesie Huisartsenzorg
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Cohesie is het samenwerkingsverband van huisartsen in de regio Noord-Limburg. Werken bij Cohesie betekent dat je staat voor kwaliteit, professionaliteit en innovatie. Cohesie richt zich op het organiseren en contracteren van eerstelijnszorg die de individuele huisartsenpraktijk qua omvang en organisatie overstijgt. We organiseren de huisartsenzorg buiten kantooruren, de multidisciplinaire zorg voor chronische patiënten en ondersteunen huisartsenpraktijken op diverse manieren bij hun praktijkvoering.

Binnen team kwaliteit van de afdeling Cure and Care zijn we op zoek naar een:

Data analist

voor 24 - 32 uur per week

In de uitvoering van zorgprocessen worden veel data vastgelegd. Maar hoe maken we deze data inzichtelijk en zetten we deze informatie om in stuurinformatie als bron voor continue verbetering? Hier kom jij als data-analist om de hoek kijken. Lijkt het jou interessant om in deze nieuwe functie binnen Cohesie aan de slag te gaan?

Dit ga je doen

Als data analist vervul je een sleutelrol in het toekomstbestendig organiseren van de huisartsenzorg. Om te komen tot oplossingen voor regionale (zorg)vraagstukken zijn data essentieel. Je start met het in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden en bent vervolgens verantwoordelijk voor het stap voor stap ontsluiten van de in de individuele huisartsenpraktijken beschikbare klinische en kosten data. Je bent zowel expert, regisseur, als partner voor huisartsen. Je weet de juiste data beschikbaar te maken, haalt inzichten uit de data en in de toekomst doe je zelfs voorspellingen waarmee we slimme beslissingen kunnen nemen. Je kunt analyses linken aan uitkomstmaten. Met een resultaatgerichte focus en sterke communicatieve vaardigheden weet je je doelen te behalen en ben je van toegevoegde waarde voor de organisatie.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een collega met passie voor alles wat met (big) data en gezondheid te maken heeft. Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau en bent iemand die van aanpakken weet. Iemand die data gedreven werken gaat opbouwen en uitdragen binnen de organisatie. Je bent in staat om complexe vraagstukken op te lossen en te vertalen naar uitkomsten. Je kunt onafhankelijk en overstijgend denken en werken. Je hebt oog voor detail, bent analytisch ingesteld en beschikt over actuele kennis van de (nieuwste) rapportagetechnieken. Enkele jaren aantoonbare ervaring als data analist of een soortgelijke functie binnen de (eerstelijns)zorg is een pré.

Wij bieden

Een nieuwe functie met mogelijkheden en ruimte om te pionieren, jezelf te ontwikkelen en initiatief te nemen. In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden. Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg, schaal 9 (min. € 3.901,- en max. € 4.985,- per maand op fulltime basis). Je ontvangt 8,33% vakantiegeld en 7,5% eindejaarsuitkering. Je werkt bij ons op een fijne werkplek op kantoor in Venlo met enthousiaste en gedreven collega’s en hebt daarnaast de mogelijkheid om regelmatig vanuit thuis te werken.

Informatie

Voor meer functie-informatie kun je contact opnemen met Leo Kliphuis, voorzitter Raad van Bestuur, via telefoonnummer: 077 – 320 37 30 Meer informatie over Cohesie vind je op www.cohesie.org

Solliciteren

Herken jij jezelf in de collega die wij zoeken en word jij enthousiast van het lezen van deze vacature, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 12 september 2022 per e-mail naar personeelszaken@cohesie.org Voor het werken bij Cohesie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Een competentietest en/of assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.