Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Junior Systeembeheerder

Werkgever:Cohesie Huisartsenzorg
Plaats:Venlo

Cohesie is het samenwerkingsverband van huisartsen in de regio Noord-Limburg. Werken bij Cohesie betekent dat je staat voor kwaliteit, professionaliteit en innovatie. Wij bieden de Noord-Limburgse huisartsen een waardevolle ondersteuning voor de kwaliteit van zorg. Cohesie richt zich onder andere op een gezamenlijk zorgaanbod buiten kantooruren, organisatie en contractering van multidisciplinaire zorg voor chronische patiënten en ondersteuning van de huisartsenpraktijken bij hun praktijkvoering. Midas Noord-Limburg B.V. is het bedrijfsonderdeel van Cohesie dat o.a. ICT- en administratieve ondersteuning biedt aan de huisartsenpraktijken in de regio. Ons ICT-team is een jonge, dynamische groep van 8 medewerkers. In verband met de uitbreiding van dit team zijn wij per direct op zoek naar een

Junior systeembeheerder

voor 38 uur per week Als junior systeembeheerder ben je veel zelfstandig aan het werk in de huisartsenpraktijken. Denk hierbij aan het configureren, installeren en onderhouden van de ICT-systemen en applicaties bij de huisartsenpraktijken in Noord-Limburg, maar ook het adviseren over producten en het opsporen en verhelpen van storingen. Als je niet buiten de deur aan het werk bent ondersteun je de ICT-fdeling met eerstelijns werkzaamheden.

Wij zoeken

een fanatieke ICT’er met MBO/HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde IT-gerelateerde opleiding is een pré. Omdat je veelal zelfstandig aan het werk bent vinden we het belangrijk dat je een goed probleemoplossend vermogen hebt. Je hebt de beschikking over relevante ervaring en goede sociale vaardigheden. Daarnaast heb je een auto tot je beschikking om hiermee praktijken in onze regio te kunnen bezoeken. Het is voor jou geen probleem om een VOG te overhandigen.

Wij bieden

een zelfstandige, afwisselende baan waarin je iedere dag opnieuw wordt uitgedaagd. Je komt terecht in een informele organisatie met gezellige collega’s. Je ontvangt van ons in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, welke bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband. Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO huisartsenzorg. Naast je basissalaris dat op basis van ervaring wordt ingedeeld in schaal 5 (min. €2.403 – max. € 3.321) ontvang je vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december. Tevens wordt er een laptop en telefoon ter beschikking gesteld.

Informatie

Voor meer functie-informatie kun je contact opnemen met Dennis Schoester, afdelingscoöordinator, tel: 06- 55162282 Meer informatie over Cohesie vind je op www.cohesie.org

Solliciteren

Herken jij jezelf in de collega die wij zoeken en word jij enthousiast van het lezen van deze vacature, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 4 juli per e-mail naar personeelszaken@cohesie.org Deze functie is per direct beschikbaar.