Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Relatiemanager GGZ

Werkgever:Cohesie Huisartsenzorg
Plaats:Venlo

Onze maatschappij wordt steeds complexer en dat maakt helaas dat steeds meer mensen vastlopen of psychische klachten krijgen. Daarnaast hebben aanbieders steeds vaker te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Provico is in de regio Noord Limburg de netwerkorganisatie die, samen met ggz aanbieders, ervaringsdeskundigen, sociaal domein en huisartsen, vanuit samenwerking en innovaties antwoorden vindt op de grote uitdagingen in de ggz. Wij zijn trots dat we in onze regio een historie hebben in samenwerking in de ggz. Want we zien kansen naast deze uitdagingen. Kansen doordat we in de regio werken vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Ook hebben we een gewaardeerde partner in het Zelfregie.nl in de regio. Hun zelfregiecoaches ondersteunen mensen met psychische klachten waar in het verleden een zorgprofessional ingezet zou worden. Kortom, als wij ‘zorgen voor’ de mensen met ggz klachten dan vergroten we hun kwetsbaarheid. Wij hebben ervaren en geloven dat wanneer wij als zorg en welzijn dienend kunnen zijn in het versterken van de veerkracht van mensen wij minder nodig zijn. Dit is wie we zijn. Een kleine groep gedreven medewerkers in Venlo, die een netwerk van een aantal duizenden professionals ondersteunt om vanuit hun samenwerking de veerkracht te versterken van de mensen waar zij voor werken. Hun cliënten/patiënten, mensen die er toe doen. Als organisatie zijn wij ontstaan uit vier organisaties in de regio. De regionale huisartsenorganisatie Cohesie – De regionale GGZ instelling: Vincent van Gogh – Een zorginstelling: Buro van Roosmalen – Een leverancier van POH-GGZ: Praktijksteun. Van deze vier organisaties zijn nog drie betrokken als Aandeelhouders in Provico.

Ter aanvulling op ons huidige team zijn wij op zoek naar een:

Relatiemanager GGZ

voor 24-32 uur per week

Dit ga je doen

Als relatiemanager ondersteun en bezoek je actief onze netwerkpartners in de regio Noord-Limburg. Dit doe je samen met jouw collega relatiemanager én met onze partners in de GGZ. Je bent betrokken bij projecten en organiseert netwerkbijeenkomsten en andere manieren om de samenwerking te verbeteren

Wij zoeken

Iemand die samen op zoek wil gaan hoe een netwerkorganisatie echt iets toevoegt zowel voor patiënten als ook voor onze netwerkpartners, iemand die wil meebewegen met dat wat Provico en de netwerkpartners nodig hebben. Wij zijn op zoek naar een collega die beschikt over HBO+ werk en denkniveau. Je bent pro-actief, een dienstverlener, aanjager en een verbinder, iemand die in staat is om anderen te laten groeien en om samen te werken, iemand met coachingsvaardigheden. Het is een pré als je bekend bent in het werkveld van de GGZ.

Wij bieden

Je werkt hoofdzakelijk in de regio Noord-Limburg, en bent vaak op pad om verbinding te maken met onze partners en ons team op kantoor in Venlo. In onze ondernemende organisatie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en de vrijheid om initiatief te nemen. Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg, schaal 9 (min. € 3.901,- en max. € 4.985,- per maand op fulltime basis).

Informatie

Voor meer functie-informatie kun je contact opnemen met Stephan Hermsen, directeur Provico via telefoonnummer: 077-8507218 Meer informatie over Provico vind je op www.provico.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in de collega die wij zoeken en wordt jij enthousiast van het lezen van deze vacature, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet vóór 9 september a.s. . Stuur je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Stephan Hermsen per e-mail naar s.hermsen@provico.nl De eerste ronde selectiegesprekken staan gepland op woensdag 14 september en vrijdag 16 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld