Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Stafmedewerker/Beleidsmedewerker

Werkgever:Cohesie Huisartsenzorg
Plaats:Venlo

Onze maatschappij wordt steeds complexer en dat maakt helaas dat steeds meer mensen vastlopen of psychische klachten krijgen. Daarnaast hebben aanbieders steeds vaker te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Provico is in de regio Noord Limburg de netwerkorganisatie die, samen met ggz aanbieders, ervaringsdeskundigen, sociaal domein en huisartsen, vanuit samenwerking en innovaties antwoorden vindt op de grote uitdagingen in de ggz. Wij zijn trots dat we in onze regio een historie hebben in samenwerking in de ggz. Want we zien kansen naast deze uitdagingen. Kansen doordat we in de regio werken vanuit het gedachtengoed van Positieve Gezondheid. Ook hebben we een gewaardeerde partner in het Zelfregie.nl in de regio. Hun zelfregiecoaches ondersteunen mensen met psychische klachten waar in het verleden een zorgprofessional ingezet zou worden. Kortom, als wij ‘zorgen voor’ de mensen met ggz klachten dan vergroten we hun kwetsbaarheid. Wij hebben ervaren en geloven dat wanneer wij als zorg en welzijn dienend kunnen zijn in het versterken van de veerkracht van mensen wij minder nodig zijn. Dit is wie we zijn. Een kleine groep gedreven medewerkers in Venlo, die een netwerk van een aantal duizenden professionals ondersteunt om vanuit hun samenwerking de veerkracht te versterken van de mensen waar zij voor werken. Hun cliënten/patiënten, mensen die er toe doen. Als organisatie zijn wij ontstaan uit vier organisaties in de regio. De regionale huisartsenorganisatie Cohesie – De regionale GGZ instelling: Vincent van Gogh – Een zorginstelling: Buro van Roosmalen – Een leverancier van POH-GGZ: Praktijksteun. Van deze vier organisaties zijn nog drie betrokken als Aandeelhouders in Provico.

Ter aanvulling op ons huidige team zijn wij op zoek naar een:

Stafmedewerker/Beleidsmedewerker

voor 24-32 uur per week

Dit ga je doen

Als Stafmedewerker/Beleidsmedewerker ondersteun je het team van Provico om zaken te borgen, zodat collega’s en netwerkpartners duidelijk wordt wat er van hun verwacht wordt. Je prikkelt het team zodat kwaliteit centraal staat, dit doe je door verbindend te zijn in het team, maar ook met de collega’s van onze partners die zich bezig houden om het beleid op het gebied van de GGZ vorm te geven. Verder ben je een spin in het web en ondersteun je het management ten aanzien van de jaarcyclus, zoals jaarplan, RIE, jaarverslag enz.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een collega die beschikt over HBO+ werk en denkniveau. Iemand met goede redactionele vaardigheden gecombineerd met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, analytisch vermogen, inlevend vermogen, creativiteit, teller en verteller, affiniteit met kwaliteit. Iemand die in staat is om de ander te laten groeien en om de diverse stakeholders binnen de eerste- en tweedelijnszorg met elkaar te verbinden. Verder ben je een open en evenwichtige persoonlijkheid die in een vroeg stadium signalen uit de organisatie en de zorg opmerkt en deze kan omzetten in adequate beleidsvoorstellen.

Wij bieden

Je werkt hoofdzakelijk op ons kantoor in Venlo in een team met gedreven en enthousiaste collega’s. In onze ondernemende organisatie krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en de vrijheid om initiatief te nemen. Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg, schaal 9 (min. € 3.901,- en max. € 4.985- per maand op fulltime basis).

Informatie

Voor meer functie-informatie kun je contact opnemen met Stephan Hermsen, directeur Provico via telefoonnummer: 077-8507218 Meer informatie over Provico vind je op www.provico.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in de collega die wij zoeken en wordt jij enthousiast van het lezen van deze vacature, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet vóór 9 september a.s. . Stuur je sollicitatiebrief en CV t.a.v. Stephan Hermsen per e-mail naar s.hermsen@provico.nl De eerste ronde selectiegesprekken staan gepland op woensdag 14 september en vrijdag 16 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld