Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: (Extrusie) Operator

Werkgever:colorFabb
Plaats:Belfeld

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

colorFabb BV ontwikkelt en produceert materialen t.b.v. 3D Printing (FDM). Na de oprichting in 2013, heeft colorFabb zich ontwikkeld tot één van de voornaamste producenten van 3D Printing filamenten. Ook legt colorFabb zich toe op het overdragen van haar brede kennis. Met de brede technische kennis die we in huis hebben op het gebied van zowel 3D-printen als materiaaleigenschappen, bieden we de ook de mogelijkheid servicegericht te sparren betreffende materials & parts design. We zijn snel gegroeid door onze hoge snelheid van innoveren en het leveren van kwaliteit. Wij leveren inmiddels filamenten in meer dan 60 landen via onze eigen webshop en verschillende distributiekanalen. We beschikken over een prachtige productielocatie met 7 extrusielijnen, een eigen warehouse en een multidisciplinair team met vele competenties. Daarbij kun je denken aan: Productions, Logistics, Technical engineering, Materials design, Sales en ICT. Samen een schitterende combinatie om tot bijzondere productinnovaties te komen. Vanwege ons succes en daarmee samenhangende groei, zoeken we in Belfeld (L) een

(extrusie) operator

2-ploegendienst

De functie

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Produceren van filament op extrusie lijnen
  • Klaarzetten van materialen vanuit het magazijn volgens de planning
  • Drogen van materialen volgens de voorschriften
  • Instellen van de inkleur-unit
  • Het water op de juiste temperatuur brengen en houden
  • Opstarten en instellen van de machine ter realisering van de juiste specificaties
  • Aan het einde van je dienst; de machines schoonmaken en klaarmaken voor de volgende ploeg
  • Inpakken van gereed product volgens de specificaties
  • Machines en de werkruimte schoonmaken/-houden
  • Machines ombouwen, deze onderhouden en uitvoeren van kleine reparaties hieraan

Jouw cv

Je hebt technische kennis en ervaring op Vmbo werk- en denkniveau. Werkervaring in een technische productieomgeving verdient de voorkeur. Ben je handig, technisch aangelegd en wil je het vak leren? Dan ben je ook van harte welkom. Heb je kennis van kunststoffen en het bewerken/verwerken hiervan? Dan is dat een mooie pre. Ervaring met het werken in een 2-ploegendienst structuur verdient de voorkeur. Je hebt oog voor kwaliteit en orde en netheid zijn belangrijke waarden voor je. Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.

ColorFabb biedt

Een job in een mooi team met volop mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen in de wondere wereld van 3D-printing. Wij werken vanuit een informele organisatie met korte lijnen in een bijzondere, innovatieve setting.

Interesse??

Dan ontvangen we graag je cv en een korte motivatie via jobs@colorfabb.com Wil je eerst meer informatie? Bel dan even met Carien Voorn (077-466 4015). Kijk ook even op www.colorfabb.com Natuurlijk behandelen we je sollicitatie vertrouwelijk. Wil je na een gesprek een dagdeel meelopen om te kijken of het iets voor je is? Natuurlijk kan dat.

Wij zijn colorFabb; wij zijn:

#1 Leergierig #2 Gepassioneerd #3 Moedig