Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Arts voor Verstandelijk Gehandicapten / AVG

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Koningslust

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij als Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) aan de slag? Loop jij warm voor de gehandicaptenzorg en krijg jij graag alle ruimte om met jouw inbreng het verschil te maken? Lees dan verder!

Voor onze behandeldienst hebben wij de volgende vacature:

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten / AVG28-36 uur p.w., Koningslust


Zo ziet jouw baan eruit

In de functie van AVG-arts bij Daelzicht beheer je samen met collega AVG-artsen, huisartsen en gedragsdeskundigen de zorg en het welzijn van onze cliënten. Dit doe je o.a. door het houden van (specialistische) spreekuren en daarnaast met multidisciplinaire overleggen en externe consultenten. De zorgvragen van cliënten zijn zeer divers. De te behandelen cliënten zijn vaak (ouder wordende) mensen met toenemende (veelal complexe) hulpvragen op gebied van hun gedrag, epilepsie, etc. Daarnaast onderhoudt je integraal contact ten aanzien van de (para)medische behandeling. Als arts binnen Daelzicht heb je veel ruimte is voor eigen professionele inbreng.

Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:

 • Specialistische medische zorg verleent aan mensen met een verstandelijke beperking
 • Iemand is die affiniteit heeft met het opleiden van diverse functies (AIOS-AVG, verpleegkundig specialist, praktijkverpleegkundige, coassistenten).
 • Deelneemt aan (multidisciplinaire) expertiseteams gericht op o.a MVG, EMB, LVB, Kind en Jeugd of seksuele gezondheid.
 • Wil samenwerken met een professioneel team met enthousiaste collega’s en in een multidisciplinaire setting, bestaande uit onder meer gedragsdeskundigen, paramedici en AVG’s.
 • Participeert in ANW-diensten die geleverd worden in samenwerking met een andere zorgaanbieder.
 • Een rijbewijs en een auto tot zijn/haar beschikking heeft.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie brede behandeldienst. die bestaat onder andere uit (GZ)psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, verpleegkundigen en doktersassistenten.. Daarnaast wordt er gewerkt samenwerking met huisartsen. Binnen Daelzicht werken we met een brede doelgroep; van jong tot oud, somatiek tot psychiatrie en van EMB tot LVB.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 75, tussen de € 5.369,00 en € 8.256,00 bruto per maand op basis van 36 uur), inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
 • Een vast contract op basis van 36 uur per week (minder in overleg).
 • Flexibele werktijden.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en kundige collega’s om ruggenspraak mee te zoeken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Jij beschikt over een afgeronde opleiding tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten
 • Jij bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.
 • Ben jij huisarts, specialist ouderengeneeskunde of basisarts neem dan gerust contact op. Ook voor jou hebben we mogelijkheden!

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature (V07.28)? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Josianne van Gerven of Daniëlle Peet, (AVG) via +31 475 577 777. Vragen over de procedure? Neem contact op met Yvonne van Bezel-van Vugt (recruitment) via +31 6 15265372

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.