Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assistent gedragskundige

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Panningen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zoek jij een uitdagende baan als psychodiagnostisch medewerker waarbij geen dag hetzelfde is? Heb jij goede diagnostische vaardigheden die je graag inzet in een zorginstelling? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature met volop ontwikkelmogelijkheden!

Voor onze behandeldienst hebben we een interessante vacature voor de functie:

Assistent gedragsdeskundige /psychodiagnostisch medewerker 24 -32 uur, regio Noord-Limburg

Zo ziet jouw baan eruit

Als Assistent Gedragsdeskundige biedt je ondersteuning aan de Gedragsdeskundige bij het verrichten en rapporteren van psychodiagnostisch onderzoek; het verwerken van de onderzoeksresultaten tot het formuleren van een advies. Je plant afspraken en onderzoeken, neemt onderzoeken af en verwerkt de onderzoeksgegevens in een (concept)verslag waar de gedragsdeskundige mee verder kan werken. Je voert onderzoeken uit naar de intelligentie, de persoonlijkheid en het gedrag van cliënten. Dat doe je door gesprekken te voeren en testprogramma’s samen te stellen.

De doelgroepen waar je mee werkt zijn zwakbegaafd tot zeer ernstig (meervoudig) verstandelijk beperkt, al dan niet met probleemgedrag, dementie. Zowel kinderen als volwassenen.

Als Assistent Gedragsdeskundige ben je onderdeel van de behandeldienst en zul je aansluiten bij de vakgroep Gedragsdeskundigen. Hierbij lever je een inhoudelijke bijdrage op het vlak van de psychodiagnostiek passend bij de verschillende doelgroepen en de verdere ontwikkeling hiervan.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn de behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie brede behandeldienst. De behandeldienst bestaat o.a. uit (GZ-)psychologen (i.o.), orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio. De behandeldienst valt organisatorisch onder de Directeur Zorg. De werkzaamheden van de behandeldienst worden zowel in het cluster terrein als het cluster wijk uitgevoerd.

Dit bieden wij

  • Een salaris in inschaling FWG 50 van minimaal € 2.986,-. tot maximaal € 4.264,- bruto op basis van 36 uur. De inschaling vindt plaats op basis van je opleiding en werkervaring
  • Een vast dienstverband voor 24-32 uur.. Aantal uren zullen in overleg worden afgestemd. Startdatum op korte termijn mogelijk
  • Flexibele werktijden
  • Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Als Assistent Gedragsdeskundige beschik je over een relevant diploma op minimaal Hbo-niveau, zoals HBO Toegepaste Psychologie of bijvoorbeeld een onlangs afgeronde WO studie Psychologie en je wilt diagnostiekervaring opdoen. Je hebt kennis van psychodiagnostische onderzoeksmethodes, evenals kennis van psychologie en kennis op het gebied van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is vereist.

Verder:

  • Je hebt kennis van (neuro)psychologisch onderzoek en bent in bezit van een diagnostiekaantekening
  • Vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en systematisch / methodisch werken zijn, evenals goede sociale vaardigheden, voor jou een vanzelfsprekendheid. Ondernemerschap, professionaliteit en flexibiliteit zijn de kerncompetenties die wij van elke medewerker verwachten.
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent bereid om je werktijden en dagen aan te passen aan het zorgproces.
  • Je beschikt over eigen vervoer, aangezien de werkzaamheden op diverse plekken plaatsvinden, waaronder onze 2 terreinen in Heel en Koningslust.

Daelzicht daar word je gezien!

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Daelzicht is ingedeeld twee zorgclusters, terrein & wijk. Binnen het cluster Terrein richten we ons in de breedste zin op de doelgroepen Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG), Ernstig Meervoudig Beperkt (EMB) en Ouderen. Binnen het cluster Wijk richten we ons in de breedste zin op de doelgroepen Licht Verstandelijk Beperkt (LVB) en Kind, Jeugd & Gezin (KJ&G).

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbijen laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor vragen kunt u terecht bij Karin Appelhof- Bijl via: 06-51858031.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.