Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: BBL-belangstellingsregistratie Daelzicht 2023

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Belangstellingsregistratie BBL-traject 2023 bij Daelzicht

Zou jij je graag laten opleiden tot een zorgfunctie in de gehandicaptenzorg binnen Daelzicht? Overweeg dan om werken en leren te combineren via een BBL-traject waarbij je binnen een aantal jaren het diploma ontvangt en je via een betaald traject je loopbaan kunt beginnen binnen onze mooie organisatie!

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Om meer beeld te krijgen van de mogelijkheden van werken en leren bij Daelzicht, neem eens een kijkje op onze website Leren & stages | Werken bij Daelzicht Hier vind je verhalen van medewerkers die bij ons een BBL-traject zijn gestart.

In het eerste kwartaal van 2023 gaan wij van start met de werving van BBL-leerlingen voor het schooljaar 2023-2024. Wil jij op de hoogte gehouden worden van deze vacature? Je kunt hiervoor je gegevens hieronder invullen bij ‘solliciteren'. Wij houden je dan op de hoogte over de vacature die gesteld gaat worden in het eerste kwartaal van 2023.