Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Coördinerend Begeleider

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Koningslust

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Daelzicht zoekt een

Coördinerend Begeleider ( MVB / EVB )

Dienstverband: 28 uur p.w. Opleidingsniveau: HBO Standplaats: Heel Koningslust Sevenum Venlo Swolgen Werkvelden: Gehandicaptenzorg

Jouw baan is afwisseling ten top! Als Coördinerend begeleider in de gehandicaptenzorg bij Daelzicht verzorg en begeleid je cliënten, maar werk je ook op kantoor, zet je de lijnen uit en ben je teamcoördinator (van een team in opbouw) en coach voor je collega’s. En dat voor onze gedragscomplexe doelgroep. Jouw doel? Het stimuleren van de cliënt. Dit doe je door het opstellen van het ondersteuningsplan en door het netwerk van de cliënt hierin te betrekken.

Voor onze locatie Huybheide 7-8 op ons terrein in Koningslust hebben we een vacature voor:

Coördinerend Begeleider ( MVB / EVB )

28 uur, Koningslust

Zo ziet jouw baan eruit

Jij coördineert het proces rondom de cliënt en coacht jouw team van collega’s op basis van de inhoud en doelen van het ondersteuningsplan. Hierbij houd je uiteraard rekening met het algemene welzijn van de cliënt. Het kan zijn dat je in de ochtend een opstart hebt binnen de woongroep of een opstart binnen dagbesteding. Samen met het team zorg je voor het behalen van de cliënt- en teamdoelen en trek je samen op vanuit een coachende rol. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het netwerk van de cliënt. Het netwerk is een belangrijke samenwerkingspartner en wordt actief betrokken bij onze cliënten.

Locatieprofiel

Huybheide 7 en 8 zijn woningen op ons terrein voor Beschermd Wonen in Koningslust. Op Huybheide 7 wonen 6 mannelijke cliënten, in de leeftijd van 25 en 46 jaar wonen. Stuk voor stuk bijzondere mensen met hun eigen (gedrags)specifieke behoeften en aansturing. Hun zorgvragen zijn zeer divers gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliënten zijn ernstig tot matig verstandelijk beperkt. Op Huybheide 8 wonen 3 dames en 4 mannen in de leeftijd van 19 tot 46 jaar. Het niveau is wat lager dan op Huybheide 7 en vereist wat meer verzorging. Het is een team in opbouw en dit biedt jou als coördinerend begeleider een mooie kans om ook jouw coachende vaardigheden te ontplooien.

Binnen ons team werk je op beide groepen en daarnaast ook binnen dagbesteding. Een zeer afwisselende functie!

Dit bieden wij
  • Een salaris conform inschaling FWG 50 in de Cao Gehandicaptenzorg tussen € 2.425,- en € 3.624,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Direct een vast dienstverband voor 28 uur per week in de functie van Coördinerend Begeleider.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
Herken jij jezelf hierin?

Communicatief ben jij heel sterk. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus je boodschap op de juiste manier over te brengen. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Daarnaast beschik je over een helikopterview en kun je je eigen werk en dat van anderen goed organiseren en coördineren. Verder heb je:

  • Minimaal een relevant bachelor diploma van een Hbo-opleiding, zoals SPH, Pedagogiek of Social Work.
  • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een verstandelijke beperking.
  • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie als Daelzicht.
Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Reageren kan via de button ‘Solliciteer direct’. Voor meer informatie kun je terecht bij Sven Dekkers, recruiter, via telefoonnummer 0611129439

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.