Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Locatieondersteuner Gehandicaptenzorg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Koningslust

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij graag aan de slag in de gehandicaptenzorg? Ben jij op zoek naar uitdaging en diversiteit in je werk? Werken op een woongroep waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder en kom ons team versterken!

Voor de locatie Huybheide 11-12 in Koningslust zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega in de functie van:

Locatieondersteuner

Uren in overleg, Koningslust (Noord-Limburg)

Zo ziet jouw baan eruit

Als locatie ondersteuner assisteer en/of ondersteun je bij de verzorging en begeleiding van cliënten binnen de woongroep. Ook voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden draai jij je handen niet om. Je draagt met een optimistische kijk, bij aan een schone, prettige en gezellige woonomgeving voor de cliënt. Zo verbeter jij het welzijn van de cliënt! Daarnaast ondersteun je ook bij activiteiten in de vrijetijdsbesteding gedurende de avond of in het weekend voor onze bewoners. Gelukkig kost het jou geen moeite om activiteiten mee te verzinnen die de zintuigen blijven prikkelen. ?

Je werkt altijd samen met een collega, en een goede samenwerking vinden we binnen ons team dan ook erg belangrijk. Wij zijn een enthousiast, collegiaal en creatief team. Wij zetten graag samen de schouders eronder en verwachten van onze nieuwe collega’s dan ook een positieve houding.

Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.

Locatieprofiel

Huybheide 11-12 bevindt zich op ons terrein Savelberg in Koningslust. Savelberg is één van de twee instellingsterreinen van Daelzicht en op dit mooie landelijke terrein zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Daarnaast vind je op Savelberg vrijwel alle faciliteiten die onze cliënten nodig hebben.

Huybheide 11-12 zijn twee geschakelde woongroepen met in totaal 13 cliënten. Hier wonen mannen en vrouwen in variërende leeftijden van 27 tot 64 jaar. Het gaat om cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met ieder hun eigen (gedrags-)specifieke behoeften. Dit vraagt voor iedere cliënt een unieke manier van aansturen.

Voor de lichamelijke verzorging zijn onze cliënten volledig of bijna volledig afhankelijk van onze zorg. De hulpvragen zijn zeer divers waarbij te denken is aan: autisme, gedragsproblematiek en dementie. Daarnaast komen ook nog fysieke belemmeringen voor in de vorm van: doofheid, slechtziendheid en spasticiteit. Sommige cliënten zijn afhankelijk van een rolstoel. Er komen dagelijks verpleegtechnische handelingen voor. Als jij op zoek bent naar een woongroep waar je in ondersteunende zin met bijna alle facetten van de gehandicaptenzorg in aanraking komt en waarbij je echt uitgedaagd wordt om iedere dag nieuwe dingen te leren en steeds meer van jezelf te laten zien, dan is dit de functie voor jou.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 20 tussen € 1.809,- en € 2.524,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie Locatie ondersteuner.
  • Direct een vast contract, hierbij hoort een proeftijd van 2 maanden.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster (wisselende diensten, geen nachtdiensten).
  • Opleidingen en coaching om optimaal met deze doelgroep te kunnen werken.
  • Een werkplek waar jouw visie en inbreng m.b.t. goede zorg en fijne samenwerking van harte wordt ontvangen!
Herken jij jezelf hierin?

Inlevend vermogen is voor deze baan een must. Je voelt je cliënten maar ook hun familieleden die op bezoek komen, goed aan. Voor hen ben je een warme en vrolijke persoonlijkheid die een goede sfeer weet neer te zetten. Je vindt het leuk dat je van tevoren niet precies weet hoe de dag gaat verlopen en weet op wisselende situaties in te spelen.

  • Je hebt minimaal een MBO-2 Helpende diploma óf je bent studerende aan een relevante opleiding in zorg en welzijn, zoals MMZ, Verzorgende IG, Verpleegkunde, HBO Social Work, HBO-V of HBO Pedagogiek.
  • Je hebt affiniteit met ADL-taken en huishoudelijke taken
  • Je kunt prima zelfstandig aan de slag, je bent sociaal vaardig
  • Je bent flexibel inzetbaar in de weekenden, natuurlijk heb je inspraak in je rooster!
Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzichten laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’,. Voor meer informatie kun je terecht bij Marion Huberts, coördinerend begeleider via +31 6 10753345

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.