Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker begeleiding A dagbesteding D'n Ingel

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Koningslust

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij zowel een horecahart als hart voor de gehandicaptenzorg? Bruis jij van leuke plannen en zet jij anderen graag in hun kracht? Solliciteer dan op deze uitdagende tijdelijke vacature!

Voor het alom bekende restaurant D’n Ingel op Savelberg hebben wij een tijdelijke vacature voor:

Medewerker begeleiding A Dagbesteding Half mei t/m augustus/september, 18 uur per week, Koningslust

Zo ziet jouw baan eruit Als Medewerker begeleiding A ben je de hele dag actief binnen ons restaurant in de begeleiding van onze cliënten en zorgt en samen voor dat D’n Ingel er onberispelijk bij ligt. Je ondersteunt onze cliënten bij de horeca werkzaamheden die ze uitvoeren en onderneemt initiatieven om deze werkzaamheden zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de ondersteuningsvraag van de cliënt. Je bent zelf creatief aangelegd en zoekt, naast de begeleiding, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënten. Het bieden van structuur en duidelijkheid is erg belangrijk voor onze cliënten.

Je taak is het om de cliënten te begeleiden, zodat zij kunnen werken aan hun doelen en zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen, passend bij hun mogelijkheden.

Naast inzet op D’n Ingel dien je ervoor open te staan om ook geregeld eens mee te helpen op de EMB-dagbesteding op het terrein.

Locatieprofiel Restaurant D’n Ingel op terrein Savelberg is een bekende locatie voor veel Daelzichters. Verschillende feesten en partijen zijn hier al gevierd en een lekker broodje met een kop soep was een welkome versnapering. De ambitie is om deze locatie uit te gaan bouwen naar een horeca dagbesteding die 5 dagen per week open is en misschien op termijn wel 7. Grootse plannen hebben we met deze unieke locatie, die de kans gaat bieden om cliënten op te leiden en begeleiden in het horecavak. Ook is de ambitie om een gezellig ontmoetingscentrum te worden in Koningslust, zowel voor Daelzichters als voor extern publiek. Wie bouwt er mee?

Rooster: maandag t/m donderdag, de werktijden variëren tussen 8:30 en 17.00 uur.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 (Cao Gehandicaptenzorg) tussen € 2.338,- en € 3.294,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van Begeleider A;
  • Een tijdelijk dienstverband voor 18 uur per week;
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster;
  • Een uitdagende, afwisselende werkplek met voldoende ruimte voor eigen initiatief en met een mooi plan voor de toekomst.

Herken jij jezelf hierin? Je bent ontwikkelingsgericht, creatief, ziet kansen, bent flexibel en een teamspeler. Je vindt het leuk om in een (horeca omgeving actief te zijn en cliënten te stimuleren in hun ontwikkeling. Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben op de dagbesteding. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, sph of pedagogiek;
  • Affiniteit met horeca;
  • Ervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met verschillende doelgroepen;
  • Flexibiliteit; je bent van maandag tot en met vrijdag beschikbaar. Gezien de groeiambitie van D’n Ingel is onregelmatige beschikbaarheid een grote pré.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met. Meer weten over de procedure? Bel Yvonne van Bezel, recruiter, via 0615265372 of neem contact op met Marte Kehrens, coördinerend begeleider, via 0630130627.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces.