Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (EVB/MVB)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Koningslust

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zoek jij een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is en heb jij affiniteit met psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblematiek binnen de gehandicaptenzorg? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature!

Voor onze locatie Huybheide 5A in Koningslust hebben wij een vacature voor:

Medewerker Begeleiding Gedragscomplex (EVB / MVB)

24-30 uur, Koningslust (Noord-Limburg)


Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding (moeilijk verstaanbaar gedrag) begeleid en verzorg/ondersteun je de diverse verstandelijk beperkte cliënten die samenwonen in groepsverband. Je ondersteunt de cliënt met zijn dagelijkse uitdagingen en activiteiten, van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. Je werkt altijd samen met een collega, dus je hebt altijd iemand met wie je kunt overleggen en samen kunt optrekken. Ook sta je voor elkaar klaar als het eens nodig is. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de cliënten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn. Waar mogelijk streef je samen met de cliënt naar verbetering van (sociale) omstandigheden en vaardigheden. Jij maakt met je team dagelijks het verschil voor onze cliënten!

Locatieprofiel

Op Huybheide 5a wonen 9 cliënten, die intensieve zorg behoeven. De zorgvragen zijn zeer divers qua hulpvraag gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliënten zijn ernstig tot matig verstandelijk beperkt. Uitdaging op deze afdeling is het constant zoeken naar een juiste balans tussen het ondersteunen en overnemen van de regie. Bij de werkzaamheden behoren ook de lichamelijke verzorging en ondersteuning van de cliënt.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur passend bij de functie medewerker begeleiding b.
  • Direct een vast contract op basis van 24-30 uur per week (in overleg).
  • Flexibele werktijden.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een sterk empathisch vermogen. Je voelt je cliënten, en ook hun familieleden, goed aan. Tegelijkertijd sta je stevig in je schoenen en beschik je over doorzettingsvermogen. Vertoont een cliënt agressief gedrag? Dan treed je consequent op om de rust terug te brengen. Je werkt graag samen met je collega’s, maar kunt ook goed zelfstandig beslissingen nemen. Verder heb je:

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, denk aan SPW, Verzorgende IG, of Medewerker Maatschappelijk Zorg (MMZ-3).
  • Aantoonbare affiniteit en werkervaring met mensen met een ernstige verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan via de knop Solliciteer naar deze functie. Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Rogér Pubben +31 6 30950785

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.