Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (MVB / EVB)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Koningslust

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij graag aan de slag in de gehandicaptenzorg? Ben jij op zoek naar uitdaging en diversiteit in je werk? Werken op een woongroep waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder en kom ons team versterken!

Voor de locatie Huybheide 11-12 in Koningslust zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s in de functie van:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (MVB / EVB)

20-24 uur p.w., Koningslust


Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband verzorging en begeleiding te bieden aan de cliënt. Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt. Jij bent in staat om non-verbaal boven verbaal te kunnen zien, en gaat uit van de eigen regie van de cliënt. Voor deze woongroep is het belangrijk dat je affiniteit hebt met verzorgende taken en dat je rust uitstraalt, ook als het even wat hectischer is.

Je werkt altijd samen met een collega, en een goede samenwerking vinden we binnen ons team dan ook erg belangrijk. Wij zijn een enthousiast, collegiaal en creatief team. Wij zetten graag samen de schouders eronder en verwachten van onze nieuwe collega’s dan ook een positieve houding.

Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.

Locatieprofiel

Huybheide 11-12 bevindt zich op ons terrein Savelberg in Koningslust. Savelberg is één van de twee instellingsterreinen van Daelzicht en op dit mooie landelijke terrein zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Daarnaast vind je op Savelberg vrijwel alle faciliteiten die onze cliënten nodig hebben.

Huybheide 11-12 zijn twee geschakelde woongroepen met in totaal 13 cliënten. Hier wonen mannen en vrouwen in variërende leeftijden van 26 tot 63 jaar. Het gaat om cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met ieder hun eigen (gedrags-)specifieke behoeften. Dit vraagt voor iedere cliënt een unieke manier van aansturen.

Voor de lichamelijke verzorging zijn onze cliënten volledig of bijna volledig afhankelijk van onze zorg. De hulpvragen zijn zeer divers waarbij te denken is aan: autisme, gedragsproblematiek en dementie. Daarnaast komen ook nog fysieke belemmeringen voor in de vorm van: doofheid, slechtziendheid en spasticiteit. Sommige cliënten zijn afhankelijk van een rolstoel. Er komen dagelijks verpleegtechnische handelingen voor. Als jij op zoek bent naar een woongroep waar je met bijna alle facetten van de gehandicaptenzorg in aanraking komt en waarbij je echt uitgedaagd wordt om iedere dag nieuwe dingen te leren en steeds meer van jezelf te laten zien, dan is dit de functie voor jou.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast dienstverband voor 20-24 uur per week (uren in overleg).
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in de zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ-3), of Verzorgende IG;
  • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
  • Je hebt affiniteit met verzorgende taken en palliatieve zorg;
  • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen nachten).

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Frank Dullens, recruiter, telefonisch bereikbaar op +31 6 11179029 of Marion Huberts, coördinerend begeleider via +31 6 11290373


De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.


Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.


Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.