Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Nieuw team gezocht voor Huybheide 7-8

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Koningslust

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg in een nieuw te vormen team? Kun jij iemand verstaan zonder woorden en weet jij vanuit jouw persoonlijkheid rust en stabiliteit te brengen voor onze bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag? Kruip jij niet in je schulp als het even tegenzit en zet jij graag je schouders eronder? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Huybheide 7-8 op ons instellingsterrein in Koningslust (Savelberg) zoeken wij diverse collega’s:

Begeleider , Medewerker Begeleiding, en Locatie Ondersteuner

Direct een vast contract en uren in overleg.


Zo ziet jouw baan eruit

Samen met je collega’s begeleid en verzorg je de bewoners binnen deze woongroep. Het ondersteuningsplan van de cliënt is daarbij leidend. Afhankelijk van jouw functie binnen het team ga jij iedere dag weer vol enthousiasme aan de slag voor onze bewoners, met als doel om hun een fijne, waardevolle dag te bezorgen passend bij hun niveau en gemoedstoestand. Het gaat hierbij om volwassen bewoners (25-50 jaar) met een ernstig tot matig verstandelijke beperking en gedragsproblematiek (moeilijk verstaanbaar gedrag). Het is dan ook belangrijk dat jij de capaciteit hebt om mensen aan te voelen en te begrijpen, ook al kunnen ze je niet precies vertellen wat ze bedoelen. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de cliënten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn.

Je doet dit binnen een team waarin ieder vanuit zijn functie zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft, maar wel allemaal werkend aan hetzelfde doel. Goed samenwerken in dan ook erg belangrijk. Afstemmen, feedback geven en feedback ontvangen, in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn vinden wij erg belangrijk. Je gaat aan de slag in een team dat zich nog aan het vormen en aan het ontwikkelen is. Hieraan bij willen dragen met een positieve instelling en de wil om hier iets moois neer te zetten voor onze cliënten is dan ook een absolute eis! Ook als het eens een keer minder soepel gaat of als het even tegenzit, geef jij niet op, maar gaan de schouders eronder. Je werkt in een rooster met wisselende diensten (geen slaap-/nachtdiensten).

De functies

Locatie Ondersteuner:

Jij ondersteunt de begeleiding bij het verlenen van zorg en begeleiding. Dankzij jou is er extra aandacht voor de bewoners, doordat jij je als een vis in het water voelt met ondersteunende huishoudelijke taken en ondersteuning bij verzorgingsmaatregelen. Jij hebt minimaal een zorgopleiding op mbo-2 niveau (Helpende Zorg) of ben studerende aan een zorgopleiding.

Medewerker Begeleiding B:

Je begeleidt de bewoners op basis van het ondersteuningsplan en het signaleringsplan. Dankzij jou leeft de cliënt in een veilige omgeving waarin hij/zij zichzelf kan zijn, en wordt er gewerkt aan de doelen en vragen van de cliënt. Jij hebt minimaal een zorg/welzijnsopleiding op mbo-3 niveau, denk bijvoorbeeld aan medewerker maatschappelijke zorg, SPW of Verzorgende IG.

Begeleider B:

Als begeleider B bestaan je werkzaamheden uit het bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten, aan de hand van het ondersteuningsplan. Jij hebt een actieve rol in het opstellen van dit onderteuningsplan en de uitvoer daarvan. Als begeleider B ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Bij het bieden van deze zorg betrek jij waar mogelijk het netwerk van de cliënt. Jij hebt minimaal een zorg-/welzijnsopleiding op mbo-4 niveau, denk bijvoorbeeld aan medewerker maatschappelijke zorg, SPW of (z-)verpleegkundige.

Dit bieden wij
  • Een vast contract voor 18-36 uur per week (uren in overleg);
  • Salariëring conform de CAO gehandicaptenzorg: Locatie Ondersteuner (FWG 20), Medewerker Begeleiding B (FWG 40) en Begeleider B (FWG 45);
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster;
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? (V 08.14) Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Wil je voor je solliciteert alvast wat meer beeld en gevoel krijgen bij de vacature ? Bel gerust eens met Yvon Vinken, coördinerend begeleider via +31 6 11710275. Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Frank Dullens, recruiter, via +31 6 11179029


Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.


Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.