Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Weekendkracht begeleiding gehandicaptenzorg (LVB / Sevenum)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Sevenum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zoek jij een leuke weekendbaan in de gehandicaptenzorg? Wil jij aan de slag op onze mooie locatie in Sevenum? Ben jij de begeleider die onze cliënten helpt om in een fijne, duidelijke en daarmee veilige omgeving stappen te maken richting meer zelfstandigheid? Dan past deze vacature mogelijk bij jou!

Voor onze nieuwbouwlocatie het Thissenhofje in Sevenum hebben wij een vacature voor:

Weekendkracht (LVB) 6 uur per week, Sevenum (Noord-Limburg)

Zo ziet jouw baan eruit

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. De nadruk van jouw taken ligt op de begeleiding van de bewoners in hun dagelijkse ritme, invulling van de vrije tijden aandacht aan het persoonlijke netwerk rondom de bewoner. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten.

Locatieprofiel

Je gaat aan de slag op mooie nieuwbouwlocatie in Sevenum. Naast 24 appartementen zijn er twee gezellige centrale woonkamers, waar cliënten en begeleiding kunnen samenkomen.

Op Thissenhofje wonen mensen met een lichte / matige verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 55 jaar. Ze wonen zoveel mogelijk zelfstandig, de individuele mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. De bewoners trekken zich terug als ze daar behoefte aan hebben maar zoeken elkaar ook op voor gezelligheid of om samen te eten. De bewoners hebben allemaal op hun eigen manier behoefte aan de nabijheid en de begeleiding van de medewerkers van Daelzicht. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, met in de nacht een slaapdienst waar de bewoners een beroep op kunnen doen als dat nodig is.

Op deze locatie staat een ervaren team van medewerkers en wordt samengewerkt met een betrokken sociaal netwerk van de cliënten.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform de cao gehandicaptenzorg; FWG 20 of 35, afhankelijk van opleiding en diploma; (min. €1.809,- en max. €3.009,- o.b.v. 36 uur);
  • Een vast contract voor 6 uur per week, hierbij hoort een proeftijd van 2 maanden.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster, in de schoolvakanties is er de mogelijkheid om meer uren te werken, graag zelfs!
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Om onze cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je:

  • Minimaal een diploma in zorg en welzijn op niveau MBO-2, 3 of 4, of je bent studerende aan een opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau 3. Deze functie is zeker ook interessant voor HBO-studenten, bijvoorbeeld de opleiding Social Work.
  • Flexibiliteit; je werkt in wisselende diensten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ tot en met 11 december 2022. Voor meer informatie kun je terecht bij Suzan Berkers-Lenders, coördinerend begeleider, via +31 6 11508977 of Claudia Seuren-Haanen, coördinerend begeleider, via +31 6 31940862

Liever (eerst) een recruiter spreken? Bel dan met Yvonne van Bezel-van Vugt via +31 6 15265372

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.