Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Accountmanager B2B (fulltime)

Werkgever:De Lange B.V.
Plaats:Belfeld

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De Lange: “Your reliable sourcing partner"

De Lange BV is een internationaal handelsbedrijf in grondstoffen, met de focus op natuurlijke oliën (etherische oliën, vette oliën en extracten) en daaraan gerelateerde producten zoals isolaten, aroma’s en geurstoffen. De Lange is een solide en betrouwbare leverancier voor iedere producent in de cosmetische, chemische, reform-, food- en feedsector. Het bedrijf is een zelfstandig opererende BV binnen de Helichem Groep (50 medewerkers), gevestigd in Belfeld.

Team De Lange:

Een hoge klanttevredenheid is onze inzet en dat bereiken we door het meedenken met de klant, het aanbieden van de juiste producten, een hoog serviceniveau en een hoge mate van flexibiliteit. De kracht ligt bij ons toegewijde team van 10 vakmensen in de platte organisatie.

De Lange groeit:

Wij werken met een dynamisch marketing- en communicatieplan dat gericht is op verdere groei. Deze ambitie gaan wij bereiken door het aanbod te verrijken, bestaande markten te versterken en nieuwe markten aan te boren. Om dit te kunnen realiseren zoeken wij een sympathieke en enthousiaste:

ACCOUNTMANAGER B2B (fulltime)

In deze nieuwe functie ben je de ambassadeur van De Lange en ben je (mede)verantwoordelijk voor het uitbreiden en uitvoeren van het marketingplan met als doel commerciële contacten uit te bouwen en te onderhouden.

Taken:

Je werkt vanuit standplaats Belfeld en bent regelmatig onderweg. Samen met jouw collega’s doe je marktonderzoek en voert het marketingplan uit.

  • Je benadert en bezoekt potentiële klanten;
  • Je onderhoudt en versterkt de relaties met bestaande klanten;
  • Je signaleert behoeftes, denkt mee en adviseert de klant op product-technisch gebied;
  • Je volgt de ontwikkelingen in de markt en grijpt kansen als die zich voor doen;
  • Je bent een echte teamplayer; de ervaring en kennis die je opdoet deel je met het team;
  • Je vertaalt samen met het team de klantvragen naar producten.
Functie-eisen:

Je herkent jezelf in onze kernwaarden direct en eerlijk, sympathiek en fair en je hebt een gezond creatief commercieel gevoel. Verder:

  • ben je een goede gesprekspartner en voor onze klanten meer adviseur dan verkoper;
  • heb je kennis van en liefst enkele jaren werkervaring binnen de cosmetica/chemie of food/feed;
  • heb je een HBO werk- en denkniveau. Dit is belangrijker dan opleiding, maar een afgeronde HBO opleiding richting commerciële economie, International Business, levensmiddelentechnologie, applied science of chemie is een pré;
  • ben je communicatief vaardig, betrouwbaar en accuraat;
  • is de kennis van de Engelse taal in woord en geschrift goed. Overige talen zijn een pré.
Wij bieden:

Wij bieden een prachtig en solide platform om vanuit te kunnen scoren en stellen je alle middelen (o.a. auto, laptop en smartphone) ter beschikking zodat jij uitstekend kunt presteren.

Ga jij de uitdaging aan en wil je onderdeel uitmaken van ons hechte en enthousiaste team?

Reageer dan snel! Stuur je sollicitatiebrief met uitgebreid CV naar: De Lange BV T.a.v. Jeanette Goudriaan, Personeelszaken Kozakkenberg 5 5951 DL BELFELD of mail naar: pz@de-lange.nl Telefoon: 077-3590990 www.de-lange.nl