Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Leraar

Werkgever:De Wijnberg
Plaats:Venlo

Wat is jouw rol?

Werken bij Wijnberg

Als leraar werk je in een dynamische omgeving. Dit geeft jou energie!

Je zorgt samen met je collega's voor een veilig klimaat voor en het psychosociaal welbevinden van de kinderen / jongeren, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je komt te werken in team Noord(-Limburg) waarin samenwerking, transparantie en verbondenheid belangrijk is. Een team dat samen kleine overwinningen viert en kansen grijpt.

Jij durft in dat team écht het verschil te maken! Je hoeft nog niet alles te kunnen of al te hebben gedaan. Een pabo diploma is echter wel een vereiste, samen met een goede dosis leergierigheid.

Wie zoeken wij?

We doen het samen

Een avontuurlijke samenwerker.

Je bent de avontuurlijke leraar die binnenkomt met frisse energie. Je ziet kansen, mogelijkheden en wil er elke dag voor zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben. Collega's zien jou als een proactieve collega. Je bent inventief en innovatief en dat steekt aan. Je weet collega's in de organisatie mee te nemen en stimuleert om samen op een creatieve manier verder te komen. Je gelooft écht dat samen beter is dan alleen.

Benaderbaar en bespreekbaar.

Collega's, leerlingen en ouders kloppen makkelijk bij jou aan. Je bent benaderbaar, hebt een open blik en luistert onbevooroordeeld. Je spreekt je uit en vindt het prettig om andere meningen te horen. Daar groeien we van. Je hebt een lerende houding en zoekt steeds naar manieren om het beter te doen. Beter voor jezelf en de leerlingen.

Onderstaande waarden kenmerken jou:

  • Sensitief
  • Communicatief
  • Toegankelijk
  • Energiek
  • Uithoudingsvermogen
  • Teamspeler
  • Betrokken

Ons aanbod

Uitstekende voorwaarden

Bij de Wijnberg bieden we je een geweldige kans binnen een organisatie die volop in ontwikkeling blijft en steeds weer gericht is op de leerlingen in ons inclusieve onderwijs. Een fijne omgeving om in te werken! De werktijdfactor is in onderling overleg af te stemmen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring binnen de geldende cao po. Mocht je aan de slag willen als tijdelijke vervanger, dan is dat ook mogelijk.

Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd? Wil je graag samen binnen team Noord van de Wijnberg aan de slag, maar heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact op met Monique Hopman via 06-52881717

Ben je al overtuigd en wil je graag solliciteren? Stuur dan uiterlijk 8 november 2024 jouw reactie naar vacature@wijnberg.nl

Een eerste kennismakingsgesprek zal plaatsvinden op 15 november 2024.