Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderwijsassistent

Werkgever:De Wijnberg
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als onderwijsassistent beweeg je in een dynamische en uitdagende omgeving. Dit geeft jou energie!

Op de locaties waar je werkt staat gedrag op nummer 1. De instroom, doorstroom en uitstroom is groot, omdat kinderen/jongeren relatief kort op de locaties verblijven. Dit brengt veel dynamiek met zich mee.

Je bent collegiaal en kan goed samenwerken. Je hebt een sterke persoonlijkheid die tegen een stootje kan. Je bent een motiverende en positief ingestelde onderwijsassistent die een veilig klimaat creëert voor onze leerlingen. Je bent transparant en zelfreflectie vind je vanzelfsprekend. Je spreekt jezelf uit en je spreekt aan. Je bent nieuwsgierig en stelt vragen

Jij durft in dit mooie werk echt het verschil te maken.

De Wijnberg

De Wijnberg is een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs en geeft onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar op locaties in Venlo, Venray, Roermond en Weert. Passend onderwijs voor kinderen/jongeren met een complexe onderwijs- en zorgvraag, waarbij er nauw wordt samengewerkt met verschillende zorgpartners. Werken vanuit de gedachte ‘Een kind – een gezin – een plan’. Leerlingen verblijven tijdelijk op de school. Uit het motto ‘de Wijnberg: dat zijn wij!’ spreekt de verbondenheid met de leerlingen en de ouders/verzorgers, én de trots!

Onze Kernwaarden:

  • In relatie
  • Autonomie
  • Groei

AANBOD

Een geweldig dynamische werkomgeving waar je je continu beweegt tussen zorg en onderwijs en je steeds op diverse locaties mag werken. Geen dag is hetzelfde. Je werkt echt in teams waar iedereen zich elke dag vol passie inzet voor de kinderen, de jongeren en de bijbehorende gezinnen. Waar kleine stapjes worden gevierd en ontwikkeling voorop staat. De inschaling is in schaal 6 van de CAO PO.

Interesse?

Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 31 augustus 2022 naar: m.hopman@dewijnberg.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Hopman: 06-52881717