Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamcoach Intramuraal

Werkgever:De Zorggroep
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De Zorggroep zoekt een

Teamcoach Intramuraal

Geen leidinggeven, maar betrokkenheid bevorderen en anderen laten excelleren, rekening houdend met kaders: dat is het speelveld van een goede teamcoach!

Wij zoeken voor zowel de regio Midden als de regio Noord een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Als teamcoach begeleid je een aantal intramurale teams in jouw regio binnen De Zorggroep. Je ondersteunt en versterkt de zorgteams in het bereiken van gestelde (verander)doelen. Als teamcoach ben je geen hiërarchisch leidinggevende, maar zo nodig kun je wel in functionele zin het team richten, leiden en begeleiden. Ook signaleer je stagnatie in de ontwikkeling van teams en pas je zo nodig interventies toe. Waar wil het team naar toe? Jij krijgt en houdt het samen met hen scherp. Verder ben je in staat om te sturen op proces, grenzen te verkennen, te spiegelen en bewust schakelen tussen onteigenen en toe-eigenen. Ook werk je aan het oplossend vermogen van het team en herken je patronen. In de dagelijkse praktijk is er nauwe afstemming tussen de teamcoach en de teammanager

Hoe zorgen wij voor jou?

Wij bieden een dienstverband voor 28–36 uur per week. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd (één jaar). Als teamcoach word je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 50 met een salaris van maximaal €3.707,64 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. In november ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en in mei krijg je 8% vakantiegeld. Daarnaast krijg je per 1 juli 2021 een loonsverhoging van 3%. De Zorggroep kent daarnaast een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Wat maakt jou de ideale teamcoach?

Het spreekt vanzelf dat je de basisprincipes van communicatie tot in de puntjes beheerst, natuurlijk ben je ook gespreks- en onderhandelingsvaardig. Tevens ben je sociaal vaardig in het coachen en begeleiden van teams, gericht op versterking van de professionele kwaliteiten en teamprestaties m.b.t. de te bieden zorg- en/ of dienstverlening. Je bent breed inzetbaar, hebt affiniteit met de visie en werkwijze van De Zorggroep, kunt out of the box denken, je durft positie te nemen en hebt een duidelijke eigen visie. Verder beschik je over HBO werk- en denkniveau, een coach-opleiding is vereist, evenals aantoonbare kennis en ervaring in teamcoaching. Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Informatie

In verband met de feestdagen, zal deze procedure iets langer in beslag nemen. In de eerste week van januari zullen we de briefselectie doen en de uitnodigingen voor gesprekken versturen. Voor meer informatie over de vacature, de organisatie of de procedure, kun je contact opnemen met Fehim Nizam, Recruitment Adviseur, op telefoonnummer 06-12064665