Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Service engineer

Werkgever:Famos
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Service engineer gezocht in de medische maak industrie

Werk jij nu als Service engineer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je toe aan een functie binnen een klein team, volop in ontwikkeling, waarbij techniek een belangrijk onderdeel is van het proces? Ben je toe aan de volgende stap met meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid?Wellicht is deze vacature dan iets voor jou.

Famos bv is een internationaal opererend onderneming die zich richt op de medische branche met name Centrale Sterilisatie Afdelingen in ziekenhuizen. Wij zijn wereldwijd actief en werken met distributeurs en dealers welke onze producten in de markt zetten. Famos kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en klantgerichtheid waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop staan. Famos bv is op zoek naar een enthousiaste Service engineer met voldoende ervaring en die een klein team aan kan sturen.

In de positie van service engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan sealmachines en andere producten welke door Famos bv geproduceerd worden. Je zal hoofdzakelijk op onze vestiging in Venlo werkzaam zijn maar onderhoud op locatie is ook onderdeel van de functie (NL/BE). Tevens stuur je het productieproces aan op deze afdeling, zorg je dat planningen worden gehaald en je collega’s kunnen bij je terecht voor technische vraagstukken. Internationaal contact zal onderdeel zijn van jouw functie waardoor je in gesprek ben met klanten over de hele wereld.

Je bent klantgericht en bent in staat service vraagstukken gericht op te lossen Je bent flexibel en krijgt energie van een dynamische omgeving. Je bent communicatief sterk en weet mensen te motiveren om samen een mooi resultaat neer te zetten

Vereisten

  • MBO opleiding elektrotechniek
  • Ervaring in machinebouw is een pre
  • Mechanische kennis is een pre
  • Flexibel
  • Sterk in communicatie en oplossingsgericht
  • Oplossingsgericht en sterk in analyseren
  • Projectmatig werken volgens een actieplan
  • Nederlands en Engels in taal en geschrift.

Pas jij in bovengenoemd profiel en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie naar Aron.degroot@famos.nl