Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Civieltechnisch Medewerker

Werkgever:Gemeente Horst aan de Maas
Plaats:Horst

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij iemand met passie voor de natuur, landschappen, aanleg en beheer van de leefomgeving? Kom jij ons team Openbare Werken versterken met jouw expertise op het gebied van civiele techniek in de openbare ruimte? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een:

Civieltechnisch medewerker

36 uur per week

Wie ben jij?

Met jouw deskundigheid werk je mee aan grote projecten in ons Team Openbare Werken. Samen met 60 enthousiaste collega’s zorgen jullie voor het dagelijkse bekeer en onderhoud van de openbare ruimte in Horst aan de Maas. Je houdt je bezig met uitdagende projecten gericht op de (her)inrichting van de leefomgeving en het buitengebied. Maar ook voor hedendaagse uitdagingen op het gebied van klimaatadaptatie en duurzaamheid draai jij je hand niet om.

Wat ga je doen?

Als civieltechnisch medewerker krijg jij de verantwoordelijkheid voor diverse projecten in de openbare ruimte o.a. bij reconstructies en woningbouwplannen. Je maakt deze plannen concreet met de vertaling in civieltechnische tekeningen en stelt daarbij bestekken of werkomschrijvingen op. Ook verzorg je de begeleiding van de bijhorende aanbestedingsprocedure.

Concrete taken zijn onder andere:

  • Je stelt civieltechnische tekeningen met het programma Autocad.
  • Je stelt bestekken of werkomschrijvingen op.
  • Je vertegenwoordigt de gemeente in overlegsituaties.
  • Je begeleidt in het opstellen en aanbesteden van diverse tekeningen en bestekken.
  • Je vraagt de benodigde onderzoeken op en vraagt mogelijk vergunningen aan.
  • Je bent een gesprekspartner in het projectteam en denkt hierbij in kansen en mogelijkheden.
  • Soms voer je werkzaamheden uit voor aangrenzende vakgebieden.
Herken jij jezelf?
  • Je herkent jezelf als communicatief vaardig, flexibel en resultaatgericht.
  • Je hebt MBO denk- en werkniveau.
  • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van civiele techniek is meegenomen, maar ook als starter ben je voor ons een mogelijke kandidaat.
  • Je beheerst Autocad.
  • Je hebt kennis van de RAW systematiek, UAV en andere contractvormen.
Waar kom je te werken?

In het hart van Noord-Limburg ligt Horst aan de Maas, de grootste gemeente van Limburg. Wij zijn van nature sterk in agribusiness en toerisme & recreatie. En bovenal een fijne plek om te wonen. Verbondenheid en samenwerking zijn onze belangrijkste kenmerken. Samen máken we Horst aan de Maas! Onze gemeente is een vooruitstrevende organisatie die actief samen optrekt met inwoners, ondernemers en partners. We werken samen en denken in mogelijkheden. We moedigen lef en initiatief aan. Samen maken we het verschil! Wil je meer zien van onze gemeente? Bekijk dan onze promotiefilm ‘HadM 24/7: het verhaal van Horst aan de Maas’, of andere items op het YouTube-kanaal van gemeente Horst aan de Maas.

Wat bieden wij jou?

De functie is ingedeeld in schaal 8. Dit is minimaal € 2.521,- en maximaal € 3.645,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband). De inschaling vindt marktconform plaats op grond van opleiding en ervaring, eventueel in de aanloopschaal (7). Daarnaast heeft de gemeente goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het Individueel Keuzebudget (IKB). Deze functie wordt in eerste instantie voor 1 jaar ingevuld. Zijn we daarna allebei tevreden? Dan gaan we samen verder en krijg je een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen?

Neem voor meer informatie over de inhoud van de functie contact op met Chris Dévilé Teamhoofd Openbare Werken. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlie Sanders, HRM adviseur. Je kunt hen bereiken via 077 - 477 97 77 Hoe kun je solliciteren? Is deze functie echt iets voor jou? Stuur ons dan uiterlijk 23-01-2022 je motivatie en cv via de sollicitatiebutton We nemen alleen sollicitaties in behandeling die op tijd en compleet via deze site zijn ingediend, dus met een motivatiebrief en cv. Sollicitaties per e-mail nemen wij helaas niet in behandeling. Zet alvast in je agenda: De 1e gesprekken vinden plaats op dinsdag 01 februari 2022 en de 2e gesprekken op vrijdag 21 januari 2022. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.