Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent AVO

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent AVo

Ben jij die flexibele docent die affiniteit heeft met de diverse AVO vakken en wil je deze overbrengen aan onze studenten?

Wat ga je doen als docent AVO?

Als docent AVO help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Nederlandse en Engelse taal, rekenen en burgerschap. Je staat voor de klas en houd je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs. Je inzet zal niet constant zijn omdat je soms heel veel groepen kunt hebben en dan ineens weer heel weinig. We zoeken bij voorkeur een ZZP'er die zeer flexibel is, die niet bang is om te reizen en eventueel te overnachten. Je straalt vak volwassenheid uit, kunt goed zelfstandig werken en begrijpt wat het betekent om met en in bedrijven te werken. Het betreft een combinatie functie van regulier onderwijs (standplaats Roermond) en bedrijfsopleidingen.

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands of Engels. En verder ben je:

  • vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • goed in het lesgeven aan niveau getal studenten;
  • op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs;
  • in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
  • vaardig in het motiveren van studenten;
  • vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie;
  • in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over de vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

De vacature zal flexibel worden ingevuld. Gewenste startdatum is 01 mei 2021. We zoeken bij voorkeur een ZZP'er die zeer flexibel inzetbaar is en een grote reisbereidheid heeft.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Anouk Dolmans, teammanager Bouw, School en Team AVO via telefoonnummer 06 18458090.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website werken bij Gilde worden meegenomen in de selectie procedure.