Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Nederlands en Rekenen

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Nederlands en Rekenen

Ben jij die flexibele docent die affiniteit heeft met zowel Nederlandse taal als rekenen en wil jij deze vakken graag overbrengen aan onze studenten?

Wat ga je doen als docent Nederlands en rekenen?


Als docent Nederlands en rekenen help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Nederlandse taal en rekenen. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.

Je komt te werken binnen het domein AVO met als standplaats Venlo. Maar je kan ook gevraagd worden om in te springen op één van onze andere locaties.

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een afgeronde 2e graad lerarenopleiding Nederlands.

En verder ben je:

  • vakdidactisch en pedagogisch sterk;
  • goed in het lesgeven aan niveau getal studenten;
  • op de hoogte van de ontwikkelingen in het mbo-onderwijs;
  • in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen;
  • vaardig in het motiveren van studenten;
  • vaardig in het toepassen van diverse didactische methoden en technieken;
  • bekend met het gebruik van ICT-middelen binnen een lessituatie;
  • in staat om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen aan studenten over de vakken Nederlands, Engels en rekenen.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen heeft een traditie in vakonderwijs met sterke wortels in Noord- en Midden-Limburg. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld. Wij geloven in het echte werk, het ambacht, van vakmensen. Binnen een groot netwerk brengen we kleinschalig onderwijs in de praktijk. In een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 1,0 fte. Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is in overleg, zo spoedig mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Drs. Susanne Smeets, Teammanager Algemene Vakken Sector Techniek, via telefoonnummer +31 6 23946477

Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar solliciteren@rocgilde.nl

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 2 oktober 2020 online in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Alleen sollicitaties via onze eigen werkenbij website werkenbij.gildeopleidingen.nl worden meegenomen in de selectie procedure

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op woensdag 7 oktober 2020.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.