Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Pedagogiek

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Pedagogiek (0,8-1,0 fte)

Heb jij ervaring in het pedagogische en/of maatschappelijke werkveld én heb je een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of ben je hiermee bezig deze te behalen? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen als docent pedagogiek?

Je gaat onderwijs verzorgen aan onze studenten op school en bijdragen aan de doorontwikkeling van persoonlijk leren. Je gaat de uitdaging aan om iedere dag het beste onderwijs te bieden en onze studenten te ondersteunen in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden.?

Samen met een team van collega’s ga jij het beste uit onze studenten halen. Je geeft les aan de studenten van de opleidingen Onderwijsassistent (niveau 4), Pedagogisch Medewerker (niveau 3 en 4) en Medewerker maatschappelijke zorg (niveau 3 en 4). Denk bijvoorbeeld aan lessen gezonde Start, Gezonde start in PO & KDV, weerbaarheid, gesprekstechnieken en kwaliteitszorg.

Je komt te werken bij het Gilde School voor Pedagogiek en sociale studies op de locatie Groenveldsingel 40 in Venlo.  Voor meer informatie over deze vakschool en de opleidingen kijk je op Gilde School voor Pedagogiek https://www.gildeschoolvoorpedagogiek.nll en/of op Gilde sociale studies via https://www.gildesocialestudies.nl

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een grote passie voor beroepsonderwijs. Je hebt kennis en ervaring in tenminste één van de diverse onderdelen en onderwerpen in het beroep onderwijsassistent, kinderopvang of maatschappelijke zorg. Je kan binnen al deze richtingen studenten coachen in de persoonlijke leerontwikkeling.

En verder ben je:

·       in het bezit van minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding met een onderwijsbevoegdheid binnen de Pedagogiek of op dit moment bezig hiermee;

·       in staat om op gevorderd niveau (praktijk) kennis en kunde over te dragen aan studenten;

·       in staat om diverse (digitale) didactische methoden en technieken toe te passen;

·       een doorpakker die meewerkt aan onze doorontwikkeling tot persoonlijk leren van studenten.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Het betreft een functie met een omvang van 0,8-1 fte. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar. De startdatum is in overleg zo snel mogelijk. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €2961,- tot maximaal €4429,- aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao MBO.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Abe Brouns, teammanager Gilde Sociale studies & Gilde School voor Pedagogiek, via telefoonnummer +31 6 82787496. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: d.burm@rocgilde.nl

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 27 september 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 5 oktober 2021.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.