Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Wiskunde

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Horst

Ben jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van het vak Wiskunde en wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van dit vak?

Wat ga je doen als docent Wiskunde?

Als docent draag je kennis en vaardigheden van het wiskundevak over aan de studenten. Je werkt zelfstandig, overlegt met de vakgroep wiskunde en levert een bijdrage aan het studentenbeleid. De lessen die je voorbereidt en verzorgt, geef je op mbo niveau 4. Je begeleidt studenten, en woont overleggen bij. Je komt te werken op de Gebroeders van Doornelaan 63 in Horst.

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer met een 2e graads onderwijsbevoegdheid Wiskunde.

En verder ben je:

• vakdidactisch en pedagogisch sterk;

• ervaren in het lesgeven;

• een goede coach;

• op de hoogte van de ontwikkelingen in het onderwijs.

Wij zijn Gilde Opleidingen Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z'n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Vereisten

Ons aanbod

Het betreft een functie voor 0,2 FTE per week. Wij bieden je een contract in eerste instantie tot het einde van het schooljaar. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, minimaal €3086,- en maximaal €4615,- bruto fulltime per maand, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Anouk Dolmans, via telefoonnummer 06 18 45 80 90. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Demi Burm, Recruiter via 06 18 07 69 89.

Kom solliciteren!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 4 december 2022 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.