Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Opleidingsadviseur

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Opleidingsadviseur Gilde Bedrijfsopleidingen

Gilde Opleidingen is op zoek naar een opleidingsadviseur die zich thuis voelt in de wereld van publiek en privaat MBO-onderwijs.

Wat ga je doen als opleidingsadviseur?

Als opleidingsadviseur publiek en privaat MBO-onderwijs (BBL, derde leerweg, cursorisch, maatwerktrajecten, etc.) adviseer je bedrijven, organisaties en instellingen over onze opleidingsmogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor de groei van de onderwijs- en maatwerktrajecten voor één of meer van onze onderwijsclusters: Health & Hospitality, Economie & Technologie en Talentenonderwijs. Samen met jouw collega’s bouw en onderhoud jij relaties met zowel nieuwe als bestaande klanten. Je speelt in op de behoeftes van de klant en denkt in mogelijkheden. Je kent de markt, ziet kansen en vertaalt deze naar onze onderwijs- en maatwerkoplossingen. Ook zorg je voor het gehele proces rondom deze projecten. Je bent ondernemend en maakt iedereen enthousiast over onze opleidingsmogelijkheden.

Jouw talent en ambitie

Wij zoeken een klant- en servicegerichte professional met minimaal hbo werk- en denkniveau. Je krijgt energie van nieuwe contacten leggen en bent gericht op het realiseren van doelstellingen en resultaten, maar beschikt ook over een flinke dosis geduld. Daarnaast heb je aantoonbaar affiniteit met onderwijs. Een proactieve en ondernemende werkhouding is erg belangrijk en een betrokken en bevlogen instelling past binnen onze organisatie.


Verder ben je:

·                   een relatiemanager;

·                   een sterke gespreks- en sparringpartner;

·                   authentiek, met een hoge gunfactor;

·                   innovatief en denk je in mogelijkheden;

·                   vaardig in het onderhandelen over en opstellen van offertes en contracten;

·                   vaardig in het organiseren, plannen en coördineren van projecten;

·                   een teamplayer die kennis en inzicht graag deelt met de collega’s.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl

Ons aanbod

Wij bieden een contract voor de duur van één jaar. Het betreft een functie met een omvang van 0.8 tot 1.0 fte. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met dhr. P. Minartz, adjunct-directeur Gilde Bedrijfsopleidingen, via telefoonnummer +31 6 51421230.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar:d.burm@rocgilde.nl

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 4 juni 2021 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 14 juni 2021.


Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.